Измамник проси пари от името на Ники Илиев

Измамник проси пари от името на Ники Илиев | StandartNews.com

Ники Илиев, който в момента е жури в "България търси талант" се оплака, че е жертва на измамник. Някакъв тип създал фалшив профил със снимката и данните на актьора и молел за различни услуги. По този повод Ники вчера написа на стената си коментар. "Здравейте. Разбрах, че човек представящ се за мен във фейсбук е писал на мои приятели и им е искал помощ. Това не съм аз. Профилът, от който пиша в момента е единственият мой. Силно се надявам този човек да не е успял да се възползва от добрината на хората. Това е изключително гадно, да не говоря и че е подсъдно. Вече предприех действия профилът да бъде изтрит. Извинявам се за неудобството. Хубав ден".

Междувременно стана ясно, че фаворитите на Ники Илиев и денс формацията на Дарина Павлова се изправят един срещу друг в "България търси талант" в неделя по bTV.
По време на кастингите танцьорките от "Full Dance" станаха любимки на Дарина и тя дори излезе на сцената да ги подкрепи. Дали момичетата и този път ще се представят толкова добре, ще видим утре. Вечерта ще бъде емоционална и за Илиев, тъй като ще се изявят двама негови любимци- "For A Distance" и Анджела Цолова.

Лепа Брена събра родата в Маями

Лепа Брена си подари пътешествие до Щатите, за да събере цялото семейство. Певицата, нейният съпруг Боба Живойнович и синът им Виктор кацнаха в Маями, където прекараха дългоочаквана ваканция с другият им син Стефан, който учи във Флорида. Цялата фамилия се отдалата на релакс , разхождайки се из забележителностите на Маями и разбира се големите шопинг центрове. Поради разстоянието, семейството не успява да се събира често, което направило срещата им още по-емоционална. Щастливият повод развълнува и стотици почитатели на обичаната балканска изпълнителка в социалните мрежи. Самата Брена публикува лични снимки на тримата най-важни мъже в живота си, които събраха повече от 15 000 харесвани за няколко часа.
"Това е доказателство, че и снимка без голота може да привлече вниманието на хората и да предизвиква одобрението им, чрез наистина красиви емоции. Благодаря ви!", пише Лепа Брена във Фейсбук.
Концертът й у нас е на 24 октомври в зала "Арена Армеец".

Джина от "Трамвай №5" с нов албум

Джина Иванова, една от красивите вокалистки на "Трамвай №5" зарадва почитателите си с нов албум, на който направи стилна светска премиера преди дни. Джина събра всички приятели и колеги в ресторант "Рубаят", за да чуят новите й парчета.
Дискът е озаглавен "Джина Иванова и приятели". Албумът включва 17 песни, композирани от Хайгашот Агасян, Стефан Димитров, Красимир Гюлмезов, Светослав Лобошки, Пламен Велинов, Роси Кирилова, Иван Беловски, Йордан Каменов, Мартина Иванова и други. За текстовете са се погрижили Михаил Белчев, Мая Дългачева, Йоана Мирчева, Боби Мирчев, Роси Кирилова, Христина Радомирова, Румен Стефанов, Теньо Гогов, Иван Беловски и други. Интересното е, че девет от песните са в изпълнение на Джина Иванова, а осем са дуети, съответно с Роси Кирилова, Мартина Иванова, Хайгашот Агасян, Петко Петков, Искрен Пецов и Тодор Трайчев, откъдето идва и заглавието на албума.
Джина Иванова завършва консерваторията и веднага след това започва с първите си професионални изяви като вокалистка в трио "Рефлекс" на Бисер Киров. Още на 19 години тя вече пее във "Фридрихщадт Палас" в Берлин.

Васил Петров празнува рожден ден в Пловдив

Васил Петров, в компанията на Ангел Заберски младши зад пианото, ще отпразнува рождения си ден, който съвпада със световния ден на джаза, с бутиков концерт в Пловдив. На 30 април меломаните ще могат да се насладят на изпълненията в клуб "Blue Note". Песните ще ни отведат към златната ера на суинга, из улиците на Ню Орлиънс с красотата на импровизациите и красивия дух по онова време. С неизчерпаема харизма Петров ще изпълни класически джаз теми като "A foggy Day", "The Shadow of your smile", "I've Got You Under My Skin", "Strangers in the Night", "My Way", "New York, New York", и много други в талантливия акомпанимент и различна интерпретация на Ангел Заберски-младши.

Снайпера свали Ирина Шейк

Брадли Купър, който беше номиниран за "Оскар" тази година за ролята си в "Американски снайпер", вече не тъжи по Суки Уотрхаус. Актьорът беше забелязан в компанията на Ирина Шейк, до скоро гадже на Кристиано Роналдо. Двамата изгледали бродуейския мюзикъл "Пътят към Невърленд", пишат зад Океана. Изданието твърди още, че Брадли и Ирина са се запознали наскоро чрез общи приятели, и че това не е първата им среща. "Те са в приятелски отношения за момента. Не искат да бързат, защото и двамата наскоро приключиха с дълги връзки", коментира техен близък.

Йоана и Ненчо заедно и в дублажа

Йоана Драгнева, жената до нашумелия актьор Ненчо Балабанов, дава гласа си на анимационна героиня. Тя е принцеса Розa в забавната анимация "Седмото джудже", а Ненчо е принц Джак. "Вярвам аз в любовта" е дуетът на двамата от филмчето, което ще излезе на 8 май. Така Ненчо и Йоана освен в живота, се срещат още веднъж и на професионалното поприще. Последната клюка гласи, че влюбените всеки момент ще заживеят заедно. Йоана присъства на всеки лайф на "Като две капки вода" и следи отблизо превъплъщенията на любимия си.
Актьорът е свободен мъж от около година, но продължава да се грижи са сина си от първия брак. Макар че фенки никак не му липсват, той бил хлътнал до ушите в певицата, някога гадже на Ути Бъчваров.
Тези дни Ненчо засне и клип към общото им парче с Криско, в което възпяват готини мацки. "В песента се пее за жените, които са не само красиви, но и свестни и работливи - тези, които си заслужават! Предвиждаме да пуснем видеото в края на май", каза рапърът. "Ще участвам като себе си, но с гласа на Бойко Борисов!", издава Балабанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай