Иван и Андрей с ново шоу. Първи кадри

Кадрите в Инстаграм бяха посрещнати с ентусиазъм от феновете

Иван и Андрей с ново шоу. Първи кадри | StandartNews.com

"Фермата“ изглежда наистина ще остане в миналото. Дуетът водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов очевидно са фокусирани върху новото си предаване. По всичко личи, че те нямат търпение да се впуснат в прясното си начинание и затова публикуваха първи кадри от него в Инстаграм, предаде Шоу БЛИЦ.

Двамата още дори не са обявили как ще се казва предаването, затова за него се споменава единствено като „новото“. Декорът, на фона на който са се снимали, е доста пестелив – бюро и снимка от вечерна София, на която се вижда Софийския университет. Новото предаване прилича по-скоро на подкаст.

Както Иван и Андрей съобщиха, актуалният им проект няма да се излъчва по телевизията, а ще е само в интернет. Засега обаче не е ясна нито тематиката, нито формата, която ще има.

Кадрите в Инстаграм бяха посрещнати с ентусиазъм от феновете на Иван и Андрей.

В коментарите се появиха и шеги с творческия дует. „Познати сте ми от някъде? Актьорите на Слави ли бяхте?“, пита една от последователките им „Да. От слабите…“, отговарят Иван и Андрей, които продължават да имат общ профил в социалната мрежа.

Двамата все пак напомниха по много интересен начин за „Фермата“. Пак от социалната мрежа става ясно, че те са подарили 25 екземпляра от алманаха на предаването, посветен на Васил Левски, на родното си основно училище. Жестът е направен дни преди честването на героичната смърт на Апостола.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
BBS
преди 2 месеца

Шокиран съм, наскоро научих, че 90 процента от хората са заразени с паразити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си:----- https://shout.to/testa

Откажи
Евгени
преди 2 месеца

Опосумите скапани.няма отървия от тях

Откажи