Историческо! Втори наказан участник в "Игри на волята"

Първа наказателна битка в историята на екстремното риалити

Историческо! Втори наказан участник в "Игри на волята" | StandartNews.com

Източник: NOVA

Учителят по физическо възпитание от Сливен Румен Радев напусна “Игри на волята” след първата наказателна битка в историята на екстремното риалити. Въпреки че е прекарал най-малко време при Амазонките, той избра да поеме отговорността за останалите и да излезе на Арената като капитан на племето. Румен се изправи срещу топ модела Благомир Мастагарков и футболния съдия Крум Апостолов.

Причина за наказателната битка беше грубото нарушаване на правилата на “Игри на волята” от трите племена. Румен Радев влезе в “Игри на волята” с любимата си Теодора Мудева. Той прекара месец, разделен от нея и успя да се присъедини към Амазонките след положителен вот на Изгубените. Докато броят на воините в племето на Амазонките рязко намаля, Гладиаторите се сдобиха с още един член. Това е завърналият се от Чистилището Радостин Кръстев. Плувецът спечели битката за спасение срещу бизнес дамата Виолета Стайкова и треньорката по спортна гимнастика Никол Дунев.

Новината за отпадането на Румен Радев ще се отрази тежко на племето на Амазонките и най-вече на любимата му Теодора Мудева. Как ще реагират другите две племена на завръщането на Мастагарков и Крум? Кой друг играч се е възползвал от телефона на Ситнилска?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай