Хари и Меган на острова, където милиардери бягат от милионери

В Кануан костенурките са повече от хората

Хари и Меган на острова, където милиардери бягат от милионери | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл решиха да си подарят незабравим уикенд и заминаха за остров Кануан, който е част от Сейнт Винсент и Гренадини в карибския регион. Кануан е карибската дума за „остров на костенурките“.

Двамата бяха заснети да напускат магазин за деликатесни храни в яхтклуба Sandy Lane, хванати за ръка. Меган носеше бяла лятна рокля Chloe и панамена шапка, докато Хари беше по тъмносини шорти и бяла тениска. Двете деца не бяха с тях, пише Mail Online.

Кануан е малък остров с площ от 7.7 квадратни километра, но пък е известен като "мястото, където милиардерите бягат от милионерите".

Малкото петънце на картата във формата на въпросителен знак, заобиколено от Барбадос, Сейнт Лусия и Гренада, е  нещо като енигма на Карибите: той е добре пазена тайна на богатите.

Неотдавна на Кануан нямаше течаща вода, нито павирани пътища, а костенурките бяха повече от хората.

Днес обаче той разполага с писта за частни самолети, вълна от нови луксозни хотели, вили и яхтено пристанище за милиони долари, подходящо за акостиране на мега яхти.

Няма тълпи от круизни пътници, няма мръсни магазини за сувенири, няма претоварени райони, претъпкани с хотели и ресторанти.

Трафикът означава спиране, за да се пропуснат костенурките (, а природата е толкова непокътната, че се чувствате като че ли сте един от първите, които го посещават.

Нещо повече - Кенуан е под пояса на ураганите, така че няма лошо време за посещение.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай