Голяма промяна за Мира Добрева след комата

Тв водещата се изповяда

Голяма промяна за Мира Добрева след комата | StandartNews.com

Миналата година дъщерята на Мира Добрева - Лора, шокира приятелите и последователите й в социалните мрежи, публикувайки пост, в който споделя, че майка й е изпаднала в "трудна житейска ситуация", която наложила спешна операция и поставянето й в медикаментозна кома.

За щастие на всички, тв водещата успя да се възстанови, а днес не крие, че преживяването много я е променило.

"Давам си сметка, че съм се променила. Има нещо, което в мен е различно. Много по-щастлива съм, защото сега осъзнавам същината на живота и виждам, че много малко време ни остава, за да обръщаме внимание на хората. Като мислим и правим лошо, и на другия не му е добре, но и на нас. По-смирена съм, сега не се ядосам за някакви неща. Жалко е, че човек трябва да преживее такова нещо, за да го осъзнае", каза в интервю за "Преди обед" Мира Добрева.

Тя сподели и новина - почитателите й вече могат да намерят по книжарниците новата й книга, в която се разказва за една голяма любов, която тя е преживяла и за други трагични истории, които обаче не е преживяла лично тя. Те са свързани с живота на две жени, чиято болка Мира до такава степен съпреживяла, че най-вероятно това е допринесло и за възникването на болестта й.

"Толкова беше тежко и силно това, което преживявах, пишейки. Като приключих, въздъхнах", сподели още Добрева.

Водещата и дъщеря й Лора разказаха, че са изключително близки и се стараят да се виждат възможно най-често. Те се чуват буквално всеки ден по телефона. И всичко си споделят. Самата Мира разкри, че в живота си има неща, които не е казвала на никого другиго, освен на дъщеря си Лора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи