Голям успех за рапъра 100 Кила, той го удари на майтап

100 Кила си върна достъпа до профила в Инстаграм, където има над 150 хил. последователи

Голям успех за рапъра 100 Кила, той го удари на майтап | StandartNews.com

Явор Янакиев, рапърът по-известен като 100 Кила, си върна достъпа до профила в Инстаграм, където има над 150 хил. последователи, съобщи самият той пред бТВ. Миналата седмица той стана поредната жертва на хакери.

Профилът му рекламираше криптовалута. Въпреки че акаунтът на бг звездата е верифициран, това не е попречило на недоброжелатели да се домогнат до него. Не са успели да сменят името му, но всичко останало е подменено със снимки и клипове на жена, която демонстрира луксозен начин на живот и дава съвети за успех. Тя представя себе си като говорител и ментор.

Профилът е върнат по каналния ред, посочен в платформата - help, support, report. Рапърът е категоричен, че не е плащал нищо на хората, опитали се да го изнудват.

След като си върна профила в Инстаграм 100 Кила увери, че е взел по-сериозни мерки относно сигурността. "Вързахме куче, обадихме се на съседка и оставихме едната лампа да свети винаги", пошегува се той.

Рапърът има и послание към човека, който хакна профила му в социалната мрежа: „Имам песен по темата, тя се казва „Аз съм 6“ и е директно обръщение към този човек, който ми хакна профила, нали помните какъв беше припева: „Целувки за тебе, тебе, тебе и тебе", като да речем смени думата целувки“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай