Голям скандал на "Грами"! Какво се случи с Бионсе

Критици и фенове се впуснаха да коментират

Голям скандал на "Грами"! Какво се случи с Бионсе | StandartNews.com

Кралица Би, както наричат суперзвездата Бионсе, зае мястото си на трона на "Грами"-тата като най-награждавания изпълнител в историята им, но за пореден път в дългогодишната си успешна кариера се размина с водещия приз за албум на годината.

Бионсе прибави четири "грамофончета" към колекцията си, с което наградите й на американска Национална звукозаписна академия станаха общо 32. Досегашният рекорд за най-награждаван артист с 31 отличия принадлежеше на класическия британско-унгарски диригент Джордж Шолти (1912-1997).

Около час и половина след триумфа й с поставения нов рекорд, кралица Би беше "ограбена" според множество наблюдатели и най-вече според феновете й, когато призът за албум на годината - едно от водещите отличия "Грами" заедно със запис на годината, песен на годината и най-добър нов изпълнител, отиде при Хари Стайлс. Самият Стайлс, чийто албум "Harry's House" беше предпочетен пред т.нар. от познавачите "невероятен звуков шедьовър", а именно албумът "Renaissance" на Бионсе, не скри изненадата си.

Реплика в благодарствената реч на младия британец предизвика сериозно негодувание сред онези, които смятаха, че Бионсе е трябвало да спечели и че за пореден път е била пренебрегната.

Въпреки 32-те й "Грами", мнозина са обезпокоени от факта, че тя все още не е печелила награда за албум на годината и че всеки път, когато е била номинирана, е губила от бели музиканти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай