Годишният хороскоп! Пълна промяна за лъв и телец, парите – при рака

Вижте какво са начертали звездите за вас през 2023

Годишният хороскоп! Пълна промяна за лъв и телец, парите – при рака | StandartNews.com

Вълнуваща и пълна с изненади ще бъде 2023 г. за зодиите. За две от тях идва пълна промяна. Парите ще са в рака. ​За други пък предстоящите 12 месеца ще вървят на приливи и отливи. Вижте какво вещаят звездите за любовта, кариерата, образованието, финансите и здравето ви. Годишният хороскоп е представен от Марица.бг.

ОВЕН - За Овните 2023 г. е време за нови възможности. Основното е ясно да си дефинирате какво искате и да не губите време за дреболии, в противен случай всичките ви планове ще отидат на вятъра. Трябва да сте по-внимателни с инвестициите, особено с големите - има риск да загубите всичко. По-добре е да вложите средства в имоти и образование. Между другото, инвестицията в себе си ще ви се изплати по-бързо, отколкото си мислите - през 2023 г. авторитетните хора ще слушат Овните.

​В желанието си да станете най-добрите и да спасите всички, не забравяйте да се погрижите и за себе си. 2023 г. е благоприятна за Овните по отношение на дългосрочните планове - можете да предвидите целите си за десет години напред.

Неособено приятната новина за Овните през 2023 г. е наднорменото тегло. Твърде вероятно е да качите килограми, така че помислете за правилно хранене и спорт.

ТЕЛЕЦ - Телците също трябва да се образоват. Това ще ви бъде от полза, ако все още не можете да намерите работата на мечтите си. През 2023 г. тя ще ви очаква, но за да заемете желаната позиция, ще трябва доста да поработите. Ако имате собствен бизнес, можете спокойно да помислите за нови проекти - те обещават да бъдат печеливши, особено през първата половина на годината. Увеличаване на богатството, спестявания, успешни инвестиции - всичко това очаква Телците до средата на април 2023 г., но ако не лежите на дивана. В същото време съществуват рискове от неочаквани разходи. Такива могат да възникнат от април до юли. През лятото ще имате възможност за подобряване на условията на живот и попълнения в семейството.

БЛИЗНАЦИ - Близнаците могат да се чувстват уморени и отегчени на работа, но ако не се поддадете на тези настроения, можете да получите повишение. Или намерете друго място  в това отношение звездите също са благосклонни към вас. Приятните и полезни запознанства ще ви открият нови хоризонти и благодарение на тях можете да градите кариера, възможно е и в друга държава. Благоприятното време за разширяване на кръга от познанства е от края на април 2023 г.

РАК - Раците през 2023 г. могат да превърнат хобито си в източник на доходи. Така че, ако проявите необходимото постоянство, ще можете да развиете собствен бизнес. Подобен сценарий е доста вероятен през първата половина на годината, така че не губете време. До юни парите ще се озоват във вашите ръце.

​Обърнете внимание и на семейството си. 2023-а ще бъде успешна година за Раците по отношение на брака и децата. Но с раздялата и разводите е по-добре да не бързате.

ЛЪВ - В семейния живот на Лъва през 2023 г. нещата не са толкова прости. За тези, които са в брак, са възможни раздели, но необвързаните чакат нови запознанства, които могат да завършат със семейни връзки.

По отношение на работата положението също не е лесно. Може да ви хрумне да смените попрището си, но не бързайте да вземете решение - възможно е да ви бъде предложено кариерно развитие или увеличение на заплатата. Яснотата по този въпрос ще се появи през втората половина на годината.

Астролозите съветват Лъвовете, които се занимават със спорт, да участват в някакъв вид състезание или турнир през април-юли - по това време ще бъдете на върха на физическата си форма.

ДЕВА - Девите трябва да бъдат по-внимателни със спорта, особено ако е екстремен. Да поемате риск през 2023 г., изобщо не е вашият избор. Дори не си струва да вземате заеми - дълговете ще започнат да растат лавинообразно. По-добре е да инвестирате в нещо обещаващо - през втората половина на годината са възможни приходи, свързани с капиталовложения и наследство.

На когото не му върви в хазарта обаче, му тръгва в любовта. В края на 2023-а е много вероятно да изпитате силни чувства и да се почувствате наистина щастливи. Ако ли пък сте в брак или във връзка, очаква ви приятно развитие.

ВЕЗНИ - Първата половина на 2023 г. за Везните не е най-доброто време за кредити и ипотеки. По-добре е да затворите старите, отколкото да вземате нови. Освен това ще имате отлични възможности под формата на увеличение на заплатата или дори промяна на работата към по-доходоносна.

Втората половина на годината е подходящо време за разширяване на кръга от познанства. И професионални, и лични. Възможно е да намерите надежден партньор, покровител или любим човек. Просто не бързайте.

СКОРПИОН - През първата половина на 2023 г. Скорпионите ще имат късмет, дори могат да спечелят от лотарията. Но където има възходи, има и падения. През втората половина на годината не са изключени конфликти в работата и в семейството. Роднините могат да ви разочароват с отношението си към парите и дори собствения си живот, а на работното място са възможни остри спорове.

СТРЕЛЕЦ - Началото на 2023 г. ще бъде вълнуващо за Стрелците. Може да пътувате, да купите апартамент и да увеличите благосъстоянието си. Но през пролетта е възможно да получите и не най-приятните новини в професионалната сфера - някои от вашите правомощия може да бъдат дадени на друг и ще мислите за смяна на работата. Гледайте на това като на възможност да създадете свой собствен екип. Ако сте самостоятелно заето лице, помислете за разширяване на бизнеса. Но не бързайте със сериозните инвестиции в дългосрочни проекти - резултатът може да не е това, което очаквате.

КОЗИРОГ - До края на април 2023 г. Козирозите може да имат затруднения в работата и в даден момент дори ще ви хрумне мисълта да напуснете, но не бързайте да се разделяте с нея - възможно е да не се почувствате по-добре на ново място. Но от края на април животът ще блести с нови цветове. Възможно е да получите предложение за нова работа и дори ​да се преместите в друга държава.

Но по отношение на взаимоотношенията нещата ще са малко сложни. Семейните ги чака разочарование, а необвързаните ще трябва да поемат инициатива, ако им е писнало да живеят сами.

ВОДОЛЕЙ - 2023-а за Водолеите е времето да изградят топли отношения със семейството си. Има и възможност за увеличаване на ​финансовото състояние. По принцип тези възможности са много обещаващи. Да, може да има пречки в работата ви, но като запазите хладнокръвие и направите правилния избор, ще преодолеете всяко препятствие.

Освен това 2023 г. е обещаваща за Водолеите по отношение на пътуванията. Но ако решите да увеличавате семейството си - не бързайте.

РИБИ - През 2023 г. за Рибите е особено важно да следят здравето си - не е изключена появата на наднормено тегло. Освен това не очаквайте големи промени. Животът ви през 2023 г. ще се характеризира с умереност. Няма да има повече пари, но също и по-малко. На работа всичко ще върви както обикновено: ако се трудите упорито, ще се изкачите по кариерната стълбица. Надеждата за чудо определено не си заслужава. Рибите през цялата 2023 г. могат да разчитат само на себе си. И едва към края на годината ситуацията може малко да се промени. За добро.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай