Глория ухае на Капри

Глория ухае на Капри | StandartNews.com

Певицата е фен на ароматите и моделите на корифея Роко Бароко

Глория се оказа истински фен на Роко Бароко и на стайлинга, който световноизвестният италиански дизайнер налага от двете страни на океана. Певицата не само ухае на розовите градини в Капри - най-актуалният аромат, подписан от корифея, но се кани и да обогати гардероба си с няколко от моделите в лятната му колекция. А те са вдъхновени както от поп културата, така и от финеса на Полина Бонапарт - любимата сестра на императора. Неокласицизмът в одеждите изкушава без проблем всяка дама, която разбира от мода.
По тях има ръчни принтове в златно или сребристо. Якетата от естествена кожа привличат с щампи като капси - те стоят като рокаджийски татус. Често и скандално са съчетани с блестящи елегантни рокли, поли и панталони. Роклите са големият хит. Линиите са с препратка към дрехите от времето на римската империя с фокус към женствените форми и свободата при носене. Романтично драпирани шифони се съчетават с жакети, структурните сака и костюми са в дует с блестящи бюстиета.
Материите са копринен креп, шифон, фино макраме, изискан жакард, които винаги са били предпочитани за работа от изтънчения неаполитанец. Палитрата в черно, бяло и ярко златно е освежена с фуксия, нежно зелено и жълто. Любим акцент при аксесоарите са златните лъвски глави - върху чантите от питон, коланите, колиетата, гривните и презрамките на роклите.

Pink Jardin de Capri е с върхови нотки портокал, френско грозде и захаросана малина, в сърцевината са бугенвилията и белият божур, а в основата - кедрово и сандалово дърво, бензоин и ванилия.

Rubino - върховите съставки са италиански лимон, розов грейпфрут и мандарина, в сърцевината има здравец и кори от канела и основните нотки са пачули, кедрово дърво, кашмир, ванилия, кехлибар и мускус.
За господата е уханието на лимон и канела, в сърцевината са листа от виолетка и тамян, а в основата - розово дърво, кехлибар, пачули, мускус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай