Глория проговори за мъжа си

Певицата сподели още, че нейната внучка Галина е много музикална

Глория проговори за мъжа си | StandartNews.com

„Щастлива съм в любовта и имам мъж до себе си, който ме подкрепя. Какво повече му трябва на човек?“. Това каза Глория в интервю за „На кафе“.

Певицата разкри, че половинката й сутрин винаги я кара да пие гореща вода. „Пада си по спорта и е здравословно. Следвам съветите му“, добави тя.

Глория сподели още, че нейната внучка Галина е много музикална.

„Мисля, че ще тръгне по нашия път – моя и на майка си. Искам да предам на Галето ценности, в които аз вярвам и на които аз се възхищавам. За мен е важно тя да е стойностен човек“, посочи певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
3 Коментара
Ох,Котьооо
преди 5 месеца

На всички дами, неангажирани с нещо полезно,а отгоре на това и парясници, дните им минават в празни приказки и мислите им са насочени единствено към това - какви развлечения да си намерят и най- вече як секс.Та в тази връзка мъжете трябва да сме толерантни към такива жени, защото пожар бушува там,където слънце не ги огрява и този огън трябва периодично да се гаси от пожарникар с добър опит и със здрав и надървен шланг.

Откажи
АК 47
преди 5 месеца

Дано внучка ти поне да не тръгне по твоя път, че е опасно между тировете на Дунав мост,а колкото до музикалността , не е ли твърде малка и кой компетентен музикален педагог го забеляза.Моли се за нея поне ря един ден да не скача от мъж на мъж и да има здраво семейство за разлика от мама,баба и прабаба.

Откажи
Бранимир Кулянин
преди 5 месеца

Не мога да разбера защо е необходимо да се занимаваме с Глория и подобни..това е губене на време и средства...нека да си живее с когото си иска ....ипр...

Откажи