Емануела обяви война на Цитиридис

Екипът на жалкия имитатор на Слави Трифонов може да се откаже да ме кани да участвам в шоуто им, заяви певицата

Емануела обяви война на Цитиридис | StandartNews.com

Попфолк звездата Емануела се нахвърли на Николаос Цитиридис. Певицата се включи в социалните мрежи и хвърли истинска бомба - обвини водещият, че копира Слави Трифонов и заяви категорично, че не желае да гостува на гръка, наричайки шоуто му провал. Провокирана от непрофесионализма на Цитиридис и екупа му, Емануела гневно написа във Фейсбук:

"Екипът на жалкия имитатор на Слави Трифонов може да се откаже да ме кани да участвам в шоуто им, защото Аз уважавам оригинала и не се занимавам с бледи копия! Напъните Ви за автентичност си остават напълно неуспешни, както и цялото псевдо шоу е ПРОВАЛ.

Сигурно на сценаристите, ако имате въобще такива, гаргарата с изказването на Киро Скалата относно 5G и чипирането, което цитирах и уточних, че е „COPY/PASTE“, може и да им е забавно, но за зрителите ви въобще не е такова, което си личи по срамно ниския рейтинг на скучноватото предаване. Да приписвате тези думи за мои, въпреки че съм уточнила първоизточника, е най-малкото аматьорско, но вече уточнихме липсата на професионализъм при вас…

Скрити зад прозрачната завеса на псевдо хумора си се опитвате да насаждате твърдения, убеждения и инсинуации, които далеч не са продиктувани от здравия разум, а от задължението да СЛУГУВАТЕ на нечии интереси.

ОК, изпълнявайте поръчките си и без това сте се превърнали в един телевизионен Ali Express, изкарвайте си заплатата, но НЕ НА МОЙ ГРЪБ и без да си позволявате да злоупотребявате с името ми!!!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай