Една зодия пълни джобовете си с пари, друга се отдава на мързел

Вижте дневния си хороскоп

Една зодия пълни джобовете си с пари, друга се отдава на мързел | StandartNews.com

Любопитен ден с много изпитания чака зодиите днес. Една от тях ще удари джакпота – започва нов бизнес, който ще и напълни джобовете с пари. Друга обаче предпочита да се отдаде на сладък мързел през уикенда, защото вече си е заработила заслуженото.

Какво още вещаят звездите днес – вижте хороскопа си, представен от „Марица”

ОВЕН - Денят ще е благоприятен за общуване. Трябва ли да преговаряте с някого? Със сигурност ще успеете. Новите познати бързо ще изпитат симпатия към вас, а близките ще ви разбират идеално. Можете да правите дългосрочни планове. Със сигурност ще има хора, които ще ви помогнат да ги реализирате.

ТЕЛЕЦ - По-добре не бързайте. Началото на деня е подходящо за обмисляне на важни неща и правене на планове, които ще може да реализирате в близко бъдеще. Информацията, получена днес, ще се окаже важна по-късно. Ще имате възможност да научите нещо ново и полезно.

БЛИЗНАЦИ - Денят ще е натоварен и напрегнат. Едва ли ще е възможно да се съсредоточите върху едно нещо. Най-вероятно трябва да решите няколко проблема наведнъж. По-добре е да действате сами. Така ще можете да избегнете ненужна суета и объркване. Лесно ще се разбирате с околните.

РАК - Денят ще бъде вдъхновяващ и интересен. Сутринта ще се почувстате уверени и готови за предизвикателства. Ще ви отнеме много енергия, но ще се справите отлично с всичко, което предприемете. У дома може да има повече грижи от обикновено, но запазете спокойствие.

ЛЪВ - Със сигурност ще има нови идеи и хора наблизо, които искат да ви помогнат да ги осъществите. Денят е подходящ за срещи с познати и обсъждане на работни въпроси. Избягвайте притесненията и тревогите, особено за дребни неща. Внимавайте с покупките, не е време за разточителство.

ДЕВА - Благоприятен ден за започване на нов бизнес. Слушайте интуицията си. Тя определено ще ви подскаже как да стартирате. Деловите разговори ще бъдат успешни. Много от хората ще се вслушат в мнението ви. Вероятни са добри новини, които ще засягат не само вас, но и близките ви.

ВЕЗНИ - Чрез постоянство и упоритост ще постигнете това, което преди е изглеждало невъзможно. За ваша изненада, хора, с които не сте се разбирали, ще ви помогнат. Сега е момента да ги вдъхновите, да ги заинтригувате и да ги плените с идеите си. Вероятни са необичайни запознанства.

СКОРПИОН - През първата половина на деня ще бъде трудно да избегнете разногласия и спорове, а те могат да възникнат от всякакви дреболии. Няма да е лесно да се споразумеете дори с най-близките си хора. Неуместно ще се напомнят стари проблеми и ще е необходимо много търпение, за да избегнете конфликт.

СТРЕЛЕЦ - Денят ще се развие добре, ако поемете инициативата. Седенето без работа е крайно нежелателно - това ще развали настроението. Много от вас ще се радват на общуването със стари приятели. Те със сигурност ще предложат нещо интересно, ще ви поканят на интересно мероприятие.

КОЗИРОГ - Денят не е подходящ за сериозни и важни дела. По-добре е да се занимавате с дребни въпроси и текущи задачи. Преди да се захванете с нещо ново, уверете се, че моментът е подходящ за това, няма да се лутате и ще имате достатъчно време да завършите започнатото.

ВОДОЛЕЙ - Денят ще е ползотворен. Не пропускайте подходящия момент да се заемете с нещо важно. Звездите ще ви подкрепят и ще постигнете отлични резултати. Ще се справите с това и с доста изостанали задачи. Ще бъде лесно да се разбирате с хората и атмосферата около вас ще бъде приятна.

РИБИ - Спокоен и приятен ден. Подходящ е да се върнете към стари дела и планове, да изпълните планираното преди време. Можете да се съсредоточите и върху новите си идеи. Днес може да видите възможности, които не сте забелязвали преди. Опитайте да се възползвате от максимално от тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай