Една зодия печели по правилата, на друга се усмихва късметът

Дневен хороскоп

Една зодия печели по правилата, на друга се усмихва късметът | StandartNews.com

Овен

Пред вас се откриват нови възможности. Общуването ще е приятно и желано. Обвързаните обаче да внимават с флирта! В любовта ще ви върви. Очакват ви приятни срещи и безброй вълнения. 

Телец

Ако не пестите усилията си, ще постигнете много. Деловите отношения с вашите партньори ще се подобрят. Денят е прекрасен за любов и за планове за бъдещето.

Близнаци

Съсредоточете се върху това да очаровате хората, които обичате! Скоро ще има с какво да се похвалите. Самотните дами може да се влюбят. Не бързайте обаче с плановете за бъдещето, може да се разочаровате!

Рак

Днес ви е пазарният ден. Може да придобиете нова кола, апартамент или да се захванете с ремонт у дома. Налага се обаче ако имате хронични заболявания, да сте внимателни, защото здравето ви може да се вложи. Вслушвайте се в съветите на своите колеги и приятели!

Лъв

Изпълнени сте с любов и вдъхновение. Това ви дава сили да се справите с всички препятствия, които ви се окажат на пътя. В дни като този не ви отива да сте пасивни. Може да се заемете с физически упражнения. Самотните могат да си намерят нова „мишена“, която ще им промени живота.

Дева

Днес не се нуждаете от жокер „помощ от приятел“, за да си решите проблемите. Разчитайте само на своите сили и способности! Късметът може да ви се усмихне и с парите, и в любовта, но за да не ви обърне гръб отново, трябва да сте по-уверени и позитивни. 

Везни

Ако сте убедени в правотата, си правете това, което сте решили и не се оставяйте на околните да ви влияят! В никакъв случай обаче не започвайте афери, защото злоупотребите ще бъдат разкрити и ще си изпатите! Ако играете по правилата, ще постигнете много и ще спечелите добри пари. 

Скорпион

Насладете се на приятните вълнения от разговорите с хората, които цените! Не се товарете с обещания, които най-вероятно няма да изпълните! Въздържайте се и от сексуални контакти!

Стрелец

Изнервени сте, защото хората край вас вземат неправилни решения и това ви вреди. Ще трябва днес да се справяте с всичко сами, защото рискувате да се изложите, ако се доверите на някого. Ако имате дългове, е желателно сега да ги върнете. 

Козирог

Меркурий днес може да се каже, че ви е приятел. Може да придобиете знания или да въведете нови технологии, да планирате пътуване или да се посветите на благородна кауза. Благоприятно е и за сключване на недвижими имоти, но не и за брак. 

Водолей

Плановете ви може да се объркат. Нужен ви е резервен вариант, за да не претърпите провал. От всяка ситуация може да се измъкнете и дори да извлечете печалба, ако предварително анализирате като истински шахматист всички възможни ходове. Авантюристите да внимават! Изневерите ви може да бъдат разкрити!

Риби

Вашите умения днес ще са добре оценени, но не се възгордявайте, а внимавайте, защото някой от ласкателите ви ще се опита да се възползва и да извлече облаги! Полезно е да сте недоверчиви, особено към хората, които не познавате добре. Избягвайте конфликтите с близките си!

/Флагман/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай