Една зодия да си пази парите, друга расте в службата

Любовната суматоха на зодиите започва от днес, една се отдава на луд шопинг

Една зодия да си пази парите, друга расте в службата | StandartNews.com

Любовно настроение завладява зодиите. За някои от тях Денят  на влюбените – 14 февруари, започва още от днес. Животът кипи край огнените знаци и те се отдават на вино и купон, но трябва да внимават – всичко прекалено е вредно. Една зодия тръгва на луд шопинг, друга обаче трябва да си пази парите, защото може да фалира. Трета няма тези притеснения, защото я чака повишение.

Какво още вещаят звездите за днес, 13 февруари 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Животът край вас кипи, но внимавайте пламъкът му да не ви изгори! Може да се случват интересни неща в офиса ви и у дома, но сега е по-добре да останете пасивен наблюдател. Вероятно имате разногласия с любимия, но ще стане по-лошо, ако се опитате да си изяснявате отношенията.

ТЕЛЕЦ - Опитайте се да завършите това, което вече сте започнали, като се фокусирате не върху скоростта, а върху качеството. Бъдете по-икономични! Има риск да похарчите много пари, но без да получите желания резултат. Намерете подходящи рецепти за подсилване на имунната система!

БЛИЗНАЦИ - Това е ден за веселие и разкрепостяване, но помислете за своето здраве и за външния си вид! Хранете се здравословно и за да се върнете добрата форма, ходете на фитнес или на басейн! Обадете се на приятели или поканете на среща човека, когото харесвате! Забавлявайте се!

РАК - Не е време за поемане на рискове, особено във финансовата сфера. Не взимайте прибързани решения! Внимателно обмисляйте всяко свое действие! Може да завържете нови приятелства, да намерите сродна душа, да си вземете домашен любимец или да прекарате незабравима вечер с този (тази), когото харесвате.

ЛЪВ - Сега е подходящо време за задоволяване на творческите амбиции и за израстване в служебната йерархия. Не се насилвайте да бъдете мил с хора, които не харесвате! Не оставяйте досадниците да си мислят, че може да се възползват от вас!

ДЕВА - Ще достигнете нови висоти, ако правите всичко от сърце. Опитайте се обаче да не обещавате нищо на никого, защото плановете ви може да се объркат и да не изпълните поетите ангажименти! Денят няма да е успешен за егоистите, самотните и озлобените хора.

ВЕЗНИ - Денят ще мине спокойно. Имате достатъчно сили и енергия, за да постигнете поставените цели. Не стискайте портфейла, денят е добър и за пазаруване, и за любов. Останете верни на себе си и не си създавайте излишни драми! Нещо от миналото се възвръща и трябва да го премислите.

СКОРПИОН - Очаква ви много работа. Затрупани сте с отговорности, но ако не си почивате, няма да сте работоспособни. Излизайте на чист въздух, за да си възстановите силите! Сега е моментът за промени във външния вид и в личния ви живот. Ако сте самотни, не отказвайте срещи!

СТРЕЛЕЦ - Малко вероятно е да се случи нещо, което да може да ви извади от равновесие. Денят е чудесен за преговори. Околните обаче може днес да са доста критични към вас. Постарайте се да не им опонирате, но може да говорите открито за своите желания! Възможни са болки в кръста.

КОЗИРОГ - Имате шанс да установите трайно приятелство или връзка. В същото време сте нетърпеливи и дори изнервени. Не се колебайте, ако човек, който харесвате, ви предложи романтична среща! Този ден е успешен и за брак - такъв съюз ще бъде дълъг, а любовта никога няма да изчезне.

ВОДОЛЕЙ - Възможни са неприятности на работното място. Може да допуснете грешки заради липсата на достатъчно знания или опит и да се наложи да изтърпите критики от страна на колегите и на ръководството. Не се отчайвайте! Среща с приятели ще ви върнете доброто настроение. 

РИБИ - Време е за важни дела, но не разчитайте на късмет, а само на своите знания, опит и умения! Можете да си смените работното място или партньора си, да разширите контактите си, да срещнете хора, които да ви помогнат за реализирането на вашите идеи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай