Една зодия да се пази от енергийни вампири, друга да не дава заеми

Дневен хороскоп за всички зодии 

Една зодия да се пази от енергийни вампири, друга да не дава заеми | StandartNews.com

Овен

Обърнете внимание на взаимоотношенията си! Вашата емоционалност може да породи конфликти. Избягвайте ги! Възможно е в този ден да срещнете някого и то по най-вълнуващия и неочакван начин. По-добре обаче не си правете никакви планове за бъдещето! 

Телец

Не мислете дълго, ако получите предложение да заминете в командировка! Има шанс да се запознаете с човек, който ще ви помогне да преосмислите живота си, да намерите своето призвание или начин да повишите доходите си. Може дори да се влюбите и да сте щастливи заедно.

Близнаци

Звездите обещават благоприятни промени. Те може да са свързани или с печеливш бизнес, или със смяна на работното място. В ден като днешният не бива да отлагате изпълнението на задачите, които сте си поставили. Добре ще ви се отрази разтоварваща диета.

Рак

Не се поддавайте на гнева! Бъдете щедри и избягвайте конфликтите! Денят е добър за гладуване, за диета. От полза ще ви е да започнете цикъл от физически упражнения. Уязвима е устната кухина. Възможни са болки. Обърнете внимание на зъбите или венците! 

Лъв

Подложени сте на изпитания. Има риск да загубите близък човек. Препоръчително е да избягвате сериозни разговори. С хората, на които най-много държите, е по-добре сега да не изяснявате отношенията си. Няма да спечелите нищо, ако се опитате да ги изкарате виновни за несгодите си.

Дева

Изпълнени сте с енергия и може да се справите успешно с всичко. Не пренебрегвайте съветите на по-възрастните! В този ден може да спечелите дори подкрепата на своята свекърва или тъща за кауза, която досега ви се е струвала невъзможна. Не давайте пари назаем!

Везни

Замислете се дали не е време да изключите от обкръжението си хората, които ви дърпат назад! Ако имате усещането, че някой ви къса нервите или ви изчерпва жизнените сили, е по-добре да го избягвате! Трябва и да се научите правилно да разпределяте енергията си. 

Скорпион

Има голяма вероятност да бъдете завладени от фантазии и мечти. Постарайте се обаче да си изпълните задълженията! Предстоят ви вълнуващи срещи. Може необвързаните да заздравят връзката си и дори да получат предложение за брак.

Стрелец

Пазете се от бурни емоции, внимавайте с необмислените изказвания и не давайте неизпълними обещания! Ако надцените възможностите си или се опитате да си припишете чужди заслуги, ще съжалявате. Може да се заемете с изучаването на чужд език или с ново хоби.

Козирог

Хора, които преди сте мислели за недостъпни, може да станат част от живота ви. Възможно е да стартирате мащабен проект и те да са в екипа ви, или пък станат ваши любовници. Семейните да внимават с авантюрите, защото е голям рискът да бъдат разкрити!

Водолей

В този ден трябва да преосмислите приоритетите си и да започнете да обръщате повече внимание на близките си. Не бъдете скъперници, стремете се да развивате в себе си щедростта! Не съжалявайте за това, от което се освобождавате!

Риби

Днес може да определите какво е полезно или е вредно за организма ви. Ако докато мислите за определен хранителен продукт, сте почувствали отвращение, той не е за вас. Полезна пък е онази храна, която в този ден ви се яде. Ще получите това, от което се нуждаете в любовта.

/Флагман/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай