Джордж Клуни се сроди с Дарина

Джордж Клуни се сроди с Дарина | StandartNews.com

Годеницата на холивудския ас е братовчедка на бизнесмена, който се ожени за Венцеслава Павлова

Джордж Клуни се сроди с Дарина Павлова. Холивудският ас е бил сред специалните гости на сватбата на Венцеслава - първородната наследничка във фамилия Павлови, чиято майка е Антоанета Чергеланова. Заварената дъщеря на Дарина се омъжи преди няколко дни за свой колега бизнесмен на парти за 150 човека в замък край Флоренция. Церемонията е била водена от Амел Аламудин, бъдещата съпруга на Клуни. Дамата адвокат се оказала братовчедка на младоженеца, който притежава рекламна компания.

Тържеството под открито небе до последния момент е било на кантар, тъй като същия ден в Тоскана се е изсипал мощен дъжд. Но на булката и нейния избраник им е провървяло и купонът се е развихрил на поляната. Говори се, че Дарина е похарчила повече от 150 000 евро, за да се отсрами пред сватовете. Имало е дарове за всички гости - ликовете на Венци и мъжа й, аранжирани в аксесоари "Сваровски". Павлова е изненадала зетя и с околосветско пътешествие. Актрисата продуцент е получила комплименти и за двете си по-малки деца - Паола, която е пристигнала от Тексас, и Илия Калоян, който неотдавна се дипломира в най-елитното американско бизнес училище в Северна Италия.

Мартина Вачкова и дъщеря й Рада са били сред най-близките приятели от България.

Световни звезди аплодираха "Живи легенди" в Искиа

Звезди на седмото изкуство от цял свят са гледали "Живи легенди" в Искиа. На прекрасния остров срещу Неапол за 12-и път върви международният кинофестивал. За първи път обаче две от неговите вечери бяха посветени на България. Лентата на Ники Илиев, която преди броени дни спечели престижно отличие и в Ню Йорк, е била завъртяна върху огромен екран в амфитеатър пред тузарския хотел "Реджина Изабела" - над самото море, на няколко метра от брега. След финалните надписи и овациите пред публиката са излезли Ники Илиев, Саня Борисова, Орлин Павлов. Вечерта е продължила във Вила Коломбайа - сакрално място за кинаджиите в Италия, тъй като там е погребан великият Лукино Висконти. На галата за 500 човека са били шефът на форума Паскал Вичегомини, президентът на "Милениум/Ню имидж" Ави Лернър и синът му Ярив, посланикът ни в Рим Марин Райков, Фабио Тести, Джесика Честейн, Фрейда Пинто ("Беднякът милионер"), Чиутел Еджиофор ("12 години робство"), култовият композитор Майкъл Нийман ("Пианото", "Гатака", "Краят на аферата"), израелската певица Ноа... Орлин Павлов и ансамбъл "Чинари" са направили прекрасен концерт само с хитове от репертоара си, а самият Нийман е седнал зад рояла.

Повечето от гостите са коментирали страхотните фотоси на агенция Булфото, разкриващи изключителното културно-историческо наследство на България. Изложбата е била открита в Giardini Ravino малко преди прожекцията на "Живи легенди". След филма от програмата на 13 юли е имало още една тематична сбирка, посветена на страната ни. На масите са били поднесени нашенски погачи, украсата е била от балони в бяло, зелено и червено, навсякъде са били пръснати рози.

Акцията за рекламата на България стартира миналата година, когато Дарина Павлова води в София Паскал Вичегомини. Той остава абсолютно смаян от Киноцентъра в Бояна, от неговите възможности и екипи. Оттогава шефът на фестивала в Искиа препоръчва "Ню Бояна" на сума ти продуценти. Още повече че сега на острова са били и доста американци, вече снимали у нас. Те също са хвалили родния Холивуд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай