Дядо Коледа идва със "Стандарт"

Дядо Коледа идва със "Стандарт" | StandartNews.com

Цяла седмица ще раздаваме подаръци на нашите читатели и приятели

И тази година Дядо Коледа избра да дойде с любимия вестник. "Стандарт" ще развърже чувала още в петък, защото Коледа идва отново със своите чудеса, надежди, любов. А всеки от детето до стареца на този празник чака своя подарък: един играчка, друг здраве и достойни дни. "Стандарт" също иска да направи вашия празник порадостен и богат. Затова сме ви приготвили, ако не голям чувал, то поне една дузина подаръци за всички вас, нашите любими читатели и приятели. Няма да забравим същината на този ден - роди се Исус Христос, Спасителя. Затова ще получите специално списание "Рождество Христово". Ще бъдем и практични - ще ви помогнем да изберете подходящите подаръци за под елхата. И вместо да измисляте късмети за баницата, просто вземете тези, които ще намерите във вестника ни.

18 декември
Талони за отстъпки

Подаръците за Коледа винаги отнемат много време и внимание. Освен това обаче е необходим и пълен портфейл. Затова любимият вестник ще ви подари талони за отстъпки в едни от най-посещаваните магазини у нас.

19 декември
Списание "Рождество Христово" - "Наръчник на православния християнин"

Този кратък пътеводител във вярата е духовен подарък от Пловдивския митрополит Николай. Ценен дар за всички българи в родината и извън нея. Да опазиш вярата и любовта към ближния в сурови времена е истинско изпитание, но Словото дава кураж за всяка ситуация.

20 декември
Книга от поредицата "Чудесата на България"

България е страна на чудесата и в. "Стандарт" най-добре знае това. Като основател на кампанията "Чудесата на България" любимият вестник ще подари на всеки свой читател по една книга от най-българска поредица, която разказва за светините по нашите земи и гордия български дух.

21 декември
Картичка от деца за деца

По традиция малки художници се развихрят с четки и боички и рисуват благотворително коледни картички за хлапета, лишени от родителски грижи. Този път творците са от СОУ "Христо Г. Данов" в град Пловдив. Те създадоха своите цветни картини с голяма прямота и желание. На картичката ще откриете адресите и телефоните на домове за малчугани, които растат без майчина ласка. Нека не мислим за тях само по Коледа, а те бъдат наша всекидневна грижа.

22 декември
Късмети за баница

В думите има живот и сила. Затова е особено важно да внимаваме какво си пожелаваме за Коледа. Ясни, точни и забавни послания ще намерите с вестника ни, а от вас се иска само да ги завиете в празничната баница. Едни ще се зарадват на ново гадже, други на сватба, а трети са мъдри - здравето преди всичко.

23 декември
Икона "Рождество Христово"

"Стандарт" подарява на всеки читател лика на Божията майка и Младенеца. Тя е дар за читателите на в. "Стандарт" от митрополитския храм "Св. Марина" - гр. Пловдив. Иконата "Рождество Христово" ще закриля всяко българско семейство. Пред нея всеки християнин може да се помоли в митрополитския храм "Св. Марина" в град Пловдив.

24 декември
Коледен брой на в. "Стандарт" - 56 страници

Как и къде да посрещнем най-светлите празници, как да подредим трапезата, какво да сложим под елхата и всичко за Бъдни вечер и Коледа ще може да намери в коледния брой на в. "Стандарт", който ще бъде 56 страници. В него ще бъде поместена и телевизионната програма с най-гледаните канали у нас и по света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай