Две зодии да заключат парите си. Друга ще стрещне нова любов

Ето какво показват звездите

Две зодии да заключат парите си. Друга ще стрещне нова любов | StandartNews.com

Овен

Избягвайте натоварването, възможни са травми! Това е ден на хармония и любов. Прекарайте повече време с любимия! Ако сте се скарали с някого, сега е моментът да се сдобрите. Препоръчва се да почистите дома си. Противопоказни са силните миризми. 

Телец

Не си правете никакви планове, защото ще се объркат! Може обаче да обмислите офертите, които сте получили и да вземете съдбоносно решение. С финансовите дела бъдете по-внимателни! Не инвестирайте, ако имате някакви съмнения! 

Близнаци

Вероятно до обяд ще ви е трудно да намерите общ език с вашите близки и с приятелите, но не давайте заден! Сега е моментът да реализирате плановете си. Отнасяйте се с повече уважение към по-възрастните! Добре е да поискате прошка от близките си, ако сте ги засегнали. 

Рак

Денят е добър за любов, но не и за бизнес. Внимателно наблюдавайте това, което се случва и бъдете готови да реагирате веднага, ако интересите ви са застрашени! Трябва гласът ви да се чуе, ако промяната не ви устройва. Дарявайте на хората, които обичате, сладки емоции!

Лъв

Това е един от дните, в които е най-добре да оставите парите в портфейла ви да се множат, а завистниците – да си злобеят. Преди да купите нещо, внимателно го прегледайте, защото може да се окажете измамен! Не се сърдете, ако любимият човек е по-пасивен и няма желание за ласки!

Дева

Ще получите много предложения. Някои от тях може и да са неприлични. Ако не се научите да казвате „стоп“, може да си изпатите. Грешките ви в този ден лесно ще се забелязват, а тайните ви може да бъдат разкрити. Избягвайте досадниците! Въздържайте се и от пазаруване!

Везни

Ако сте претрупани с работа, заемете се с това, което ще ви позволи да постигнете бърз резултат! Самотните може да срещнат човека, заради когото сърцето им да затупти от вълнение. Не бързайте обаче с изводите, защото след седмица ще имате различен поглед върху света около вас! 

Скорпион

Желателно е днес да завършвате всички започнати през последните 3-4 седмици дела. Направете си равносметка и помислете какво трябва да промените. Добре е да си върнете дълговете. Възможно е обостряне на язви и колити. 

Стрелец

Денят е чудесен за реализирането на идеи, които досега не сте се решавали да осъществите. Сега никой не е в състояние да ви устои. Лесно ще постигате споразумения. Не се намесвайте обаче в спорове, по-добре да си останете само страничен наблюдател!

Козирог

Хубаво би било, ако днес може да си позволите да загърбите грижите и да се забавлявате. Творците от тази зодия ще имат шанс да очароват околните с дарбата си. Днес е добре да сте с хората, които ви обичат и ценят. 

Водолей

Ако сте дисциплинирани и точно следвате инструкциите за това, което са ви възложили началниците или партньорите, ще сте доволни от постиженията си. Доволен ще е и любимият човек, ако проявите малко повече въображение и го изненадате приятно.

Риби

Въздържайте се от рисковани действия! Проявете търпение и внимателно осъществявайте това, което сте замислили, а нови ангажименти не поемайте! Храната трябва да е лека.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай