Двама от Ку-ку бенд ще журират "Бургас и морето"

Двама от Ку-ку бенд ще журират "Бургас и морето" | StandartNews.com

Бургас. Двама китаристи от Ку-ку бенд ще журират 32-то издание на песенния конкурс "Бургас и морето". В новото си амплоа на оценители ще влязат Цветан Недялков и Иван Стоянов.

Двамата популярни музиканти ще пресяват изпълнителите заедно с колегите си Митко Щерев, Силвия Кацарова, Валентин Пензов, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Кирил Костадинов и Димитър Маджаров. Председател на журито ще бъде Михаил Белчев.

Националният конкурс за песен "Бургас и морето" ще се проведе тази година на 26 юли на сцената на летния театър. Конкурсната програма започва в 21 часа и ще продължи поне до полунощ. На сцената на "Бургас и морето" отново ще се конкурират едни от най-известните имена от българската поп музика. Петя Буюклиева, Илия Ангелов, Орлин Горанов, Васил Петров и още много други ще забавляват публиката и ще се състезават за първото място. Общо 11 нови песни ще бъдат представени в конкурсната програма.

В ролята на водещи ще влязат Симо и Боги от сутрешния блок на БГ-радио. Със специално участие в "Бургас и морето" този сезон ще се включат любимката на всички бургазлии Тони Димитрова, фамилия "Тоника", Михаил Белчев, Силвия Кацарова, Митко Щерев и Илия Ангелов. Билетите ще се продават от 21 юли и са с цена 10 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай