Духовникова: Станах красива, след като родих

Теодора релаксира с фитнес и вечеря с приятели

Духовникова: Станах красива, след като родих | StandartNews.com

Красотата на Теодора Духовникова разцъфнала, след като родила двете си дъщери.

"Станах по-красива, по-слаба, по-женствена, по-чувствена, по-интересна за себе си", призна актрисата в интервю за tialoto.bg. По-голямата й наследница Бояна е на 10, а Ема е на 4 години. "Децата ми са чудо! И само са ми давали! Аз съм нереално щастлива с тях", допълва въодушевено Теди.

Тя споделя, че никога не е пренебрегвала семейството си заради работата. "Защото те стоят зад мен, подкрепят ме в това, което правя, знаят, че то е важно за мен, и ми помагат. Мисля, че е несериозно днес децата да са оправдание на една жена за липсата й на кариера", коментира актрисата. Тя и съпругът й Стефан Духовников са заедно повече от 10 години. Любовта им е силна както в началото и точно това тя се опитва да покаже на дъщерите си: "Да не "продават" любовта си. Да бъдат само с мъже, които обичат, а не с такива, от които имат полза."

Теди следва и до днес някои от мъдростите на баба си, като това, че любовта на мъжа е изписана на лицето на жената. От майка си пък знае, че до 30 години жената носи лицето, с което се е родила, а след 30 - лицето, което заслужава. "Красивото лице има нужда от любов. Красотата не трябва да се преекспонира, защото се превръща в гротеска - в нещо, което проси аплодисменти. И най-прекрасното лице става противно, когато жената, която го носи, се държи просташки. Харесвам спокойната и одухотворена красота, харесвам жени, които знаят, че изглеждат добре и не се занимават единствено и само с това как изглеждат", споделя актрисата възгледите си. Тя самата обаче не обича да си почива дълго. Достатъчен й е един час на козметик, между репетициите, а в съботата - пътуване извън София със семейството. Разтушава се и като тича в парка, вечеря дълго с приятели или като е на фитнес, или масаж.

Звездата от "Под прикритие" и "Дървото на живота" признава, че е много горда с участието си в родните сериали. "Отказала съм участие в поне още три български поредици поради различни причини. За малкия пазар у нас това е много. Аз оценявам шанса, че мога да избирам участията си, и съм горда и благодарна за това. Не харесвам "всеядни актьори", които се бутат навсякъде само и само да ги дават по телевизора", категорична е Теди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай