Драмата се разплете. Плеймейтка показа изгората си

Ето кой е мъжът до нея

Драмата се разплете. Плеймейтка показа изгората си | StandartNews.com

Ася Капчикова кри мъжа до себе си цели 5 години, но самоличността му най-накрая е ясна

Хора от обкръжението на бившата еротична моделка издадоха пред „Уикенд”, че това е бизнесменът Ивайло Христов.

Преди време той въртеше ресторант в софийския хотел на семейство Арабаджиеви. Бизнесменът наистина е доста по-възрастен от бившата Мис Плеймейт – вече бил минал петдесетака, а тя е на 32 години. Но, ако не знаеш възрастта му, никога не можеш да му я дадеш.

Той определено хваща окото и личи, че се грижи добре за външния си вид. От всичките му снимки в социалните мрежи се вижда, че изглежда много добре, поддържа физическата си форма, фен е на фитнеса и има добър вкус не само към жените (в лицето на Ася), а и към облеклото си.

Освен това харесва татуси – тялото му е обсипано с тях. На едната му китка е изрисуван пантаграм, който може да бъде символ на Исус Христос и четиримата евангелисти, ако е обърнат с върха нагоре, или на дявола, ако е с върха надолу.

В случая е трудно да се каже точно как си представя собственикът му, че е обърнат знакът, защото ръката му се движи, съответно символът променя разположението и значението си според нейните движения. На същата ръка е изписано и числото на дявола – 666, което обаче би могло да се превърне в 999, ако се гледа от обратната страна. Така че само бизнесменът знае какво е имал предвид, когато се е татуирал, цитира hotnews.bg.

Прави впечатление, че в социалните мрежи той не е публикувал нито една снимка с Ася. Тя преди време беше пуснала фотос с него, но лицето му беше скрито. Христов е споделил своя снимка в гръб – как носи две бебешки кошчета. Тя е публикувана през 2020-а, когато Капчикова роди близнаците си Ивиан и Ианик. Явно именно тях носи Христов в бебешките кошчета.

„Не отглеждаш герои, отглеждаш синове. И ако се отнасяш с тях като със синове, те ще се окажат герои, дори ако това е само в собствените ви очи” – това е преводът на коментар, който бизнесменът е написал на английски към снимката с децата. В края на 2021-а се роди и трето момче в семейството – Ириан. Много хора коментираха, че Ася явно много обича буквата И. Очевидно синовете са кръстени на баща си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай