Доказано! Картонените легла в Токио стават за секс

Олимпийското градче затяга мерките заради коронавируса

Доказано! Картонените легла в Токио стават за секс | StandartNews.com

Луда радост в олимпийското градче в Токио. Картонените легла стават за секс. Добрата новина за атлетите съобщи гимнастикът от Ирландия Рийс МакКленаган, който изпробва наровете от пресиран кантон и пусна видео в социалните мрежи как скача върху тях.

Благодарим, че опроверга мита, заваляха туитове на състезатели под клипчето му.

От вчера в олимпийското село върви мълвата, че тесните легла от картон са мярка срещу разпространението на коронавируса. Те били малки и крехки, за да не позволяват двама души да спят заедно.

Моментално срещу картонените легла тръгна Фейсбук брожение.

18 хил. картонени легла са осигурени за атлетите в Токио. Те са тествани от производителите Airweave и издържат до 200 кг., съобщиха организаторите на игрите. След края на състезанията леглата ще бъдат рециклирани, за да не замърсяват околната среда.  

Тревогата за коронавирус в олимпийското село е голяма, след като вече над 10 души дадоха положителна проба. Организаторите на игрите многократно поискаха от играчите да спазват социална дистанция и да избягват ненужен контакт.

Президентът на организационния комитет Сейко Хашимото заяви на пресконференция вчера, че се предвижда затягане на мерките, за да се осигури безопасността на атлетите.

Двама южноафрикански бяха първите заразени спортисти. Британската олимпийска асоциация пък потвърдила за шестима спортисти и двама души от персонала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай