Днес се отваря Лъвската порта: Как да привлечем пари и късмет

8 август съчетава огнената енергия на сезона на Лъва, годишното изгряване на ярката звезда Сириус и щастливата нумерология на числото осем

Днес се отваря Лъвската порта: Как да привлечем пари и късмет | StandartNews.com

В астрологията датата 8 август е известна още като Лъвски портал или Лъвска порта – благоприятен ден за заявяване на намерения, фокусирани върху изобилието.

8 август съчетава огнената енергия на сезона на Лъва, годишното изгряване на ярката звезда Сириус и щастливата нумерология на числото осем. Ако се интересувате от астрология и вярвате в силата му, 8 август (или 8/8) може да се се превърне в едни от най-щастливите дни в годината – не пропускайте тази възможност да манифестирате желанията си и да мечтаете смело, пише edna.bg

На този ден много от нас могат да направят стъпки към по-големи финансови успехи, но е важно да помним, че щастието обича тишината. Не трябва да разказвате на всички за вашите победи, цели за деня или амбиции, отбелязват експертите от сайта DailyHoro.ru.

Макар че тази дата набира популярност сравнително скоро и практиките, свързани с нея, се появяват в нашата съвременност, част от митологията зад Лъвския портал е вдъхновена от астрономическо явление, празнувано по цял свят от хиляди години, разказва Bustle. Дължи се най-вече на отношението към неподвижната звезда Сириус, която изгрява всяка година над източния хоризонт по това време всяка година.

„Цивилизациите още от племето догон в Африка, Шумер и Древен Египет са проследили звездната система Сириус по небето“, казва интуитивният лечител Лора Браун пред Bustle. Сириус е втората най-ярка звезда в небето, близо до Слънцето, и понякога е наричана „духовно Слънце“. Символиката на изгряващия Сириус – съчетана с нумерологичната магия на 8 август насред свръхзаредената слънчева енергия на сезона на Лъва – носи ярка духовна възможност за всички зодиакални знаци да поставят намерения, да прегърнат изобилието и да положат нови начала.

08.08 се смята за един от най-щастливите дни в годината за манифестиране от някои духовни практикуващи. „Лъвският портал се отваря за високочестотни, високовибрационни енергии – изпълнени с енергията на Сириус – за да напоят Земята“, твърди Браун. Това може да ни помогне да „заявите незабавно това, което искаме“, според Браун.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай