Димо Алексиев разкрива тайни от "Игри на волята"

Предизвикателствата този сезон са трудни и изморителни и напрягат възможностите на играчите до краен предел

Димо Алексиев разкрива тайни от "Игри на волята" | StandartNews.com

Предизвикателствата този сезон в „Игри на волята: България“ са трудни и изморителни и напрягат възможностите на играчите до краен предел. За зрителите на Нова предстои сезон с много изненади, напрежение и противопоставяне на силни характери. Ники Василковски премина някои от тях в компанията на водещия Димо Алексиев и човекът, измислил играта Момчил Манчев-Момо.

„Ако бях реален участник в „Игри на волята: България“ вече щяха да ме ядат комарите край Дивата река. Така се случва при териториалните битки - загубилите оцеляват сред дивата природа. Не съм част от риалитито - затова мога само да анализирам играта, заедно с Димо и Момо“, разказва водещият за „Здравей, България“.

Димо Алексиев, водещ на „Игри на волята: България“ признава, че често сам пробва изпитанията и според него тази година те са изключително трудни, особено за горната част на тялото.

„Самите въжени стълби постоянно се движат и човек трябва постоянно да следи как се измества въжето, как се измества следващата ръкохватка, за да влезе в хубав ритъм. Това е традиционно упражнение за хора, които искат да тренират извън залата за фитнес“, пояснява Момчил Манчев-Момо, специалист по изграждането на съоръженията в новия сезон на „Игри на волята: България“. „Игрите са комплексни, стават все по-сложни и в спортна и в ментална гледна точка. Акцентите са върху добрата и ефективна комуникация между участниците вътре в отборите“, допълва Момо.

В продължение на 3 месеца участниците ще направят всичко по силите си, за да изпитат границите на физическите и психическите си възможности и ще се впуснат в безмилостни битки за голямата награда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай