Диетите на кралските снахи: Как поддържат идеални фигури

Меган обожава пържени картофи, но яде суши, Кейт готви на Уилям пържено пиле

Диетите на кралските снахи: Как поддържат идеални фигури | StandartNews.com

Преди да започне да се среща с принц Хари, Меган Маркъл актуализираше постоянно профилите си в социалните мрежи, а от тях лесно разбирахме с какво се храни, за да изглежда зашеметяващо. Тя редовно публикуваше закуската си, обяда и вечерята в личния си уебсайт. След като стана част от кралското семейство Меган закри тази страница, пише dir.bg.

Може би почти няма човек, който да не е гледал сватбата на Меган и Хари. Там не може да не отбележим, че беше в страхотна форма. Маркъл е привърженик на здравословния начин на живот и се старае да се храни правилно, за да бъде освен слаба и здрава.

Меган не пропуска никога закуската си - предпочита овесени ядки, омлет или банан. Обича и смутита от акай. Акай бери е супер храна, която не е евтина, но е пълна с антиоксиданти. Много от знаменитостите обичат този чудесен плод. В интервю, което дава Маркъл през 2015 година, казва, че понякога си прави смутита, а когато е в хотел поръчва варени яйца или препечен хляб с авокадо.

На обяд Меган хапва нещо, което би я заситило за по-дълго, а вечер си е наложила да яде по-лека храна. Тя е споделяла, че обожава пържени картофи, а също и често може да бъде забелязана да яде суши и морски дарове.

Вечерята й много често се състои от риба, като Меган често обича да приготвя паста, а дори има и свои малки тайни.

Кейт Мидълтън бързо спечели любовта на британците благодарение на широката си усмивка, която демонстрира всеки път. Херцогинята е пример за подражание на хиляди хора по света.

Кейт е майка на три деца, а има фигура, за която доста млади момичета биха завидели. След три бременности, талията й е непокътната. Но това определено не е следствие на драстични диети, а на здравословна храна, качествени продукти и спорт.

Сутрин херцогинята често приготвя смути от зеле, спанак, чай от маточина. Напитката е истинска експлозия от витамини, макро и микро минерали и влияе благоприятно.

В интервю за "Daily Mail" тя посочва някои от любимите си ястия и продукти. За обяд Кейт най-често яде зеленчукови салати, в които добавя и  киноа. Сьомгата също присъства в обедното меню на херцогинята.

За вечеря Кейт приготвя любимото ястие на Уилям - пържено пиле. През другото време тя твори различни ястия на семейството си, като обича да експериментира с подправките. Една от нейните любими е кърито.

Въпреки че и двете кралски снахи се придържат към здравословния начин на живот, понякога си позволяват чаша червено или бяло вино.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай