Деян и Радина с общ дом

Деян и Радина с общ дом | StandartNews.com

Жилище за близо 80 хиляди евро в идеалния център на София е закупил Деян Донков за себе си и за любимата си Радина Кърджилова. Тузарската обител се намира на пъпа на столицата - в района на Петте кьошета, пише Hotnews. Въпреки че апартаментът е в сравнително стара сграда, той е бил ремонтиран из основи и притежавал всички удобства на модерния живот. Влюбените ще могат да си пият кафето рано сутринта на просторна тераса, гледаща към зелен вътрешен двор. Двамата ще се ширят в голяма спалня, просторен хол, кокетна кухня и още една малка стая, която в бъдеще може да послужи и за детска. В момента Радина е заета с избирането на мебели, които да създадат домашен уют за нея и половинката й. Деян пък се занимавал с майстори, които доизкусурявали последните детайли. Деян броил половината от парите кеш, а останалите - чрез кредит. Негов гарант пък била Радина, която получава заплата от Военния театър.

Донков изненадал Радина с намерението си да си купят жилище. Доскоро двамата живеели под наем и все отлагали свиването на гнездо. Секссимволът съобщил на своята приятелка, че ще си имат свой дом малко след началото на новата година, като я зарадвал, че парите са уредени и само трябва да си изберат къде да се установят.

Връзката между Деян и Радина е от най-динамичните в светското пространство. Любовта им е страстна, почти опасна. Двамата хем се карат, хем се обичат. Явно обаче това не пречи на отношенията им да процъфтяват. Сега, след купуването на общо жилище, следващата цел на двамата е да си направят бебе, прогнозират вещи в светските клюки. Засега обаче из обширния апартамент ще тича Деян Донков-младши, синът на звездата и на колежката му от Армията Анастасия Ингилизова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай