Ден за приключения за скорпиона, стрелецът изкарва пари

Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас

Ден за приключения за скорпиона, стрелецът изкарва пари | StandartNews.com

Тази неделя е посветена на любовта, затова се постарайте да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е хората да си помагат взаимно, да се установяват връзки между тях. Време за укрепване на отношенията между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите: направете искрени комплименти, благодарете им за нещо. Непременно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате на този ден. Не трябва да се пиянства и буйства. Уединението е противопоказно.

Овен

Изпълнете задачите, които сте си поставили, но не очаквайте бързи резултати! Възможни са изненади. Бъдете гъвкави и адекватни! Съобразявайте се със своите възможности, не драматизирайте! Сега не е нужно да сте пестеливи, денят е добър за пазаруване.

Телец

Отложете важните дела, защото усилията ви вероятно ще отидат на вятъра! Подкрепата на приятели и роднини ще ви помогне да се чувствате по-уверени. Вслушайте се в съветите им!  Жените да носят тоалети във виненочервен цвят. Това трансформира напрежението и успокоява.

Близнаци

Денят е чудесен за вземане на важни решения, за започване на нови проекти или за обучение. Може да обсъдите своите планове за бъдещето и да получите подкрепа. С близките си обаче внимавайте, защото може да ги нараните! Избягвайте конфликтите!

Рак

Денят е добър за пазаруване, но не и за бизнес. Каквото и да ви обещават, бъдете предпазливи! Ако имате съмнение, консултирайте се със специалисти! Полезно е да носите цитрин. Този скъпоценен камък ви дава сили да продължите всяко начинание.

Лъв

Трябва да положите усилия, за да не се влияете от емоциите на околните. Проявете упорство при изпълнението на целите, които сте си поставили и не се съмнявайте в успеха! Носете отговорност само за своите действия! Ако сте наранили някого, поискайте прошка!

Дева

Ако не проявите умереност и постоянство, ще ви е трудно да изпълните целите си. Днес е по-добре да обедините усилията си със своите приятели или близки, за да имате успех. Спазвайте обаче правилата, защото в този ден всяка грешка се наказва! Възможни са пророчески сънища.

Везни

Сега е моментът да се отървете от всички ненужни неща, вредни навици и лоши взаимоотношения. Психически може да се чувствате преуморени, а емоционално изчерпани. Не гледайте обаче на света в черно-бялата гама, защото около вас има хора, които ви подкрепят!

Скорпион

Денят е чудесен както за бизнес, за преговори, така и за приятни приключения. Сега ще ви е по-лесно, ако допуснете грешка, да я коригирате, без това да има последствия. Имате шанс да сключите изгодна сделка. У дома обаче не говорете за пари, за да не се изпокарате!

Стрелец

Време е за вземане на отговорни решения, от които зависи бъдещето. Смело може да поемате нови ангажименти, да стартирате нови проекти. Късметът е на ваша страна. Следобед обаче бъдете внимателни, ако се налага да шофирате! Желателно е да прекарате вечерта у дома.

Козирог

Пълни сте с енергия и лесно може да си изпълните ангажиментите. Може да изкарате добри пари от сделка или да намерите финансиране за реализиране на проект. Имате късмет, но не играйте хазарт! Можете да станете душата на компанията, но не прекалявайте с алкохола!

Водолей

Това е ден, в който е добре да си наложите ограничения. Доверявайте се само на хора, които добре познавате! Не вземайте и не давайте пари на заем, защото може да възникнат проблеми и да не може да ги върнете или да ви завлекат! Авантюрите са нежелателни. Агресията расте, пазете се!

Риби

Очертават се много добри перспективи пред вас за израстване в служебната йерархия. Ако не действате бързо, ще съжалявате. Това е ден, в който падат тайни и задръжки. Общуването ще е приятно и желано, а самотните може да срещнат сродната си душа и да преоткрият любовта.

Източник: Флагман.бг

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай