Начало на диета за телците, разрешават се проблемите на лъвовете

Всяка лоша мисъл днес може да се въплъти в реалността

Начало на диета за телците, разрешават се проблемите на лъвовете | StandartNews.com

Тази неделя е подходяща за интелектуални занимания. Добър ден за всякакви игри, в които участва умът. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добре е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да изучавате духовни науки. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Овен

Днес не си и помисляйте за важни дела. Добре ще е, ако се усамотите или поне ограничите контактите. Не се подавайте на съблазни. Дамите да се пазят от нахалници, а мъжете да избягват шумните компании, може да пострадат.

Телец

Лесно може да бъдете измамени. Не се доверявайте на околните и не се самосъжалявайте, а действайте. Разчитайте на своите сили. Ако решите да помогнете на някого, проблемите му ще се стоварят на гърба ви. Отделете повече внимание на любимия. Започнете диета.

Близнаци

Всичко, с което сте се захванали, може да се осъществи, ако не паднете в капана на съмненията. Избягвайте конфликтите и ограничете контактите с непознати! Дава ви се енергия свише. Възползвайте се! Препоръчва се лечение и изчистване на бъбреците.

Рак

Научете се да се наслаждавате на живота! Може да започнете нов бизнес или да пътувате, да преговаряте с партньори или да укрепвате семейните си отношения. Не ровете обаче в миналото, защото въглените от раздялата с любим човек, ще ви опарят! Опитайте йога!

Лъв

Сутринта ще се чувствате като в „Биг Брадър“. Гордостта ви ще бъде наранена, но не подвивайте опашка! До края на деня проблемите ще се решат, а ласките на любимия ще ви пренесат сякаш в друго измерение.

Дева

Концентрирайте се върху това, което трябва да изпълните! Не спорете и не обещавайте нищо на никого! Жизненият ви тонус е снижен, пазете се от травми! Не започвайте нов бизнес и не подписвайте важни документи! Ще сте емоционално нестабилни. Не отказвайте помощ!

Везни

Ще се радвате на успех, но само ако сте дисциплинирани и отговорни. Преди да вземете решение дали да си изпразните портфейла, внимателно си помислете! Не е ден за големи сделки. Отделете повече внимание към любимия! Казвайте по-често „Обичам те!“.

Скорпион

Не се нагърбвайте със задачи, които не може да изпълните. Днес е по-добре да давате, без да очаквате нещо в замяна. Дори и да ви нагрубят, отговаряйте с добро! Съдбата ще ви го върне  като бумеранг. Ако обаче обидите някого, последствията ще са дълготрайни.

Стрелец

Ако колегите ви помолят за помощ, не им отказвайте, но не се товарете със задачи, които никой не иска от вас да изпълните! От вас се очакват решителни действия и в службата, и в любовта. Време е да поглезите своя партньор. Зарадвайте го с подарък!

Козирог

Помислете как да разширите бизнеса си! Връзките, които изграждате сега, ще са ви полезни в бъдеще, а отношенията ви с любимия може да преминат на друго ниво. Замисляли ли сте се дали да не свържете живота си с него завинаги? Разчитайте на интуицията си.

Водолей

Не се страхувайте да потърсите съвет от колегите и не отказвайте помощта им! Това е ден за преоценка. Ако не промените нещо в себе си, може да се обречете на самота. Препоръчва се диета. Полезни са лечебните и антицелулитни масажи.

Риби

Възможни са финансови затруднения, но не е време за самосъжаление. Разчитайте на своите способности. Хората с хронични проблеми да внимават! Може да се премахват бенки, бръчки. Засилва се сексуалната активност.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай