ЧНГ в Търново с 10 печени прасета

Рафи и Славка Калчева на площада във Варна, Бургас купонясва със Захари Бахаров

ЧНГ в Търново с 10 печени прасета | StandartNews.com

Велико Търново. Големите градове са в треска за традиционните купони на площада, с които хиляди ще посрещнат Новата година. Освен с любими певци Велико Търново ще купонясва и полее настъпващата 2014-та с 10 печени прасенца, 1000 баници с късмети и 200 литра вино.

Питиетата и мезетата са осигурени от частни фирми по идея на кмета Даниел Панов. Водещ на шоуто под Царевец ще е Наско Стоянов от популярното предаване "Любими песни за любими хора" на БГ радио. Той ще предложи микс от популярни световни и родни хитове, ще изпълнява музикални желания на публиката и ще раздава награди на спечелилите в празничната викторина. Д2, Лора Караджова, Революция Z, фолклорен ансамбъл "Чинари" и Джена ще забавляват народа.
Рок, поп и фолк ще звучат на централния варненски площад "Независимост" в Новогодишната празнична нощ. Тази година чуждестранни звезди няма да има и на сцената ще се качат само родни изпълнители. За доброто настроение на варненци ще се погрижат група "Сигнал", Дичо, Рафи, Дийп зоун проджект, Нели Рангелова и Славка Калчева.

Популярният актьор Захари Бахаров, който нашумя с култовия сериал "Под прикритие", ще бъде водещ на шоуто в Бургас. За веселбата на площад "Атанас Сиреков" ще отговарят Миро, Ангел и Мойсей. Специално за тийнейджърите община Бургас е осигурила любимеца им Богомил. За всички, празнуващи на площада, ще има баница с късмети и вино.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай