Честитките от бизнеса продължават да летят

Честитките от бизнеса продължават да летят | StandartNews.com

Десетки честитки от най-големите компании в България затрупаха пощата на"Стандарт" за 23-ия рожден ден, който бе вчера. За нас е чест, че имаме толкова много приятели след хората, които се опитват да изправят българската икономика до европейски нива.

Най-позитивните

Стефан Шарлопов, председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

"Стандарт" направи много с кампанията "Чудесата на България". Вестникът е открит, не рекетирате никого. По-позитивните сте отколкото всички останали вестници накуп. Браво на в. "Стандарт!

Не пропускате проблемите на хората и бизнеса

Благой Рагин, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), основател и пожизнен президент на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA)

Честита 23-та годишнина на най-позитивния вестник! Вие не се политизирахте и останахте близо до проблемите на бизнеса и хората. Вашата кампания "Чудесата на България" е положителен пример за това как медиите могат да бъдат отговорни и в помощ на обществото. Продължавайте да бъдете водачи!
Желая много здраве и щастие на целия екип на в. "Стандарт".

Благодарим, че сте до бизнеса и винаги първи на барикадите в защита на истината.

Надежден и обективен

Константин Стаменов,
председател на Управителния съвет на
Българска федерация на индустриалните енергийни консуматори

Вестник "Стандарт" успя да се утвърди като един от най-обективните, като продължи да се ангажира с фундаментално важните теми на деня. Винаги сме считали, че навременното обсъждане и отразяване на наболелите проблеми в обществото, независимо дали става въпрос за политика, бизнес или международни акценти, има важен принос в развитието на обществото. През годините вестникът се доказа като издание, отделящо специално внимание на проблемите в енергетиката, икономиката и индустрията. И тази година продължихте да разисквате горещите теми, свързани с интереса на бизнеса по обективен начин, отразяващ всички гледни точки, и разгърнахте обществения дебат на едно по-широко равнище, което безспорно успя да концентрира вниманието както на заинтересованите участници на пазара, така и на политиците и управляващите върху важните въпроси и предложенията за тяхното решаване.

Ето защо пожелаваме на Вас и целия екип на в. "Стандарт" много здраве, успехи и достигане на нови цели в професионален план, следвайки пътя, който доказано утвърди медията като надежден и обективен източник на информация.

Дръжте стандарта още поне 23 г.

Петър Докладал,
Регионален мениджър на ЧЕЗ за България

Пожелаваме на вестник "Стандарт" още поне 23 години да отразява обективно и професионално събитията в България и по света! На екипа на медията и нейните мениджъри желаем здраве, късмет и много успехи в професията и личния живот!

Заставаме с вас зад стойностни каузи

Фирма "Градус"

На вестника, който не е забравил, че в основата на истинската журналистика стоят фактите, който знае как да ни накара да застанем зад стойностни каузи, който търси нещата, които ни обединяват - за много години!
Пожелаваме ви дълголетие и много верни читатели.

Много вдъхновение, за да откривате все нови и нови интересни теми и каузи, подобни на "Да! На българската икономика".

Показвате всички гледни точки

"Каменица" АД

През годините, изминали от издаването на първия брой на вестника, вие успяхте да се наложите като обективна медия и да заемете една от лидерските позиции на българската информационна сцена. Продължавайте със същия професионализъм, устрем и най-вече журналистическа етика да отразявате динамиката на българската действителност, удовлетворявайки и увеличавайки броя на своите читатели. Желаем на вашия екип и на вашата аудитория все повече позитивни емоции и хубави новини за разказване и четене. Запазете своята безпристрастност и репутация на авторитетна медия, предаваща достоверно всички гледни точки.

Един от лидерите на пазара

Инж. Светослав Глосов, председател на УС на КСБ

Приемете най-искрените ми поздрави по случай 23-ата годишнина от създаването на вестник "Стандарт". За този период вашето издание се утвърди като един от лидерите на медийния пазар у нас, партньор на бизнеса и институциите. Доброто сътрудничество между вестника и Камарата на строителите в България, която е една от най-авторитетните браншови организации в страната, е факт и вярвам, че развитието му ще продължи и за в бъдеще.

Пожелавам ви много нови творчески успехи, сили и ентусиазъм за правене на истинска, безпристрастна, качествена журналистика!

Синоним сте на качествена преса

Пламен Ангелов,
главен изпълнителен директор "Вини" АД

Честити 23 години на върха! Пожелавам ви много успехи и творчески устрем, които да ви носят удовлетворение и да ви водят само напред и нагоре. Нека новите идеи, печелившите начинания и просперитетът бъдат ваши неизменни спътници и ви окрилят да постигнете целите си и да давате най-доброто от себе си.

Вярвам, че в."Стандарт" ще продължи да бъде синоним на стандарт на качествената българска преса!

Променяте съдби

Миню Стайков, президент на "Винпром Карнобат"

Благодарение на професионализма и таланта, демонстрирани ежедневно от Вас и целия Ви екип, вестникът се утвърди като еталон за обективност в журналистиката и лидер по доверие в обществото.

Всеки ден читателите избират в. "Стандарт" не само за да получат достоверна информация, но и за да станат съпричастни с хората, чиито съдби променяте, разказвайки историите им от страниците на вестника. Благодарим Ви, че 23 години след създаването си останахте верни на принципа да използвате авторитета си, за да се борите с неправдите, да решавате проблеми и да помагате на нуждаещите се.

Казвайки "ДА! На българската икономика", Вие превърнахте в лична кауза не само защитата на родното производство, но и добруването на милиони трудещи се българи. Ето защо във Ваше лице те откриват верен партньор, който чува гласа им и откликва на техните нужди.

Пожелавам Ви в. "Стандарт" все така да бъде единица мярка за почтеност в медийния свят и да печели доверието на своите читатели, правейки добро. На добър час!

Доказахте, че сте четвъртата власт

Иван Папазов,
председател на Съвета на директорите на "Винпром Пещера"

Като председател на Съвета на директорите на най-големия производител на алкохол в България Ви поздравявам за постигнатите успехи през годините и оценявам високо вашите журналистически позиции.

Благодаря ви, че повече от две десетилетия със смелост и коректност създавате тази медия. Да бъдеш безпристрастен и да защитаваш с достойнство професията "журналист" е една от най-трудните задачи на нашето време. Но за тези 23 години вие доказахте почетното си място като четвъртата власт в държавата.

Бъдете все така не просто случаен наблюдател на събитията, а задълбочен и коректен анализатор на най-горещите теми в нашето общество. Честит рожден ден!

Неуморни сте в търсенето на истината

Владимир Денев, собственик на медия агенция Аргент

Пожелавам Ви да останете верни на високите професионални стандарти, все така категорично да отстоявате свободата на словото и да бъдете все така неуморни и непримирими в търсенето на истината. Честит празник!

Градите мостове между полюсите

Румен Георгиев,
председател на Управителния съвет и
изпълнителен директор на ЗАД "Армеец"

Пожелаваме на екипа на вестник "Стандарт" здраве, вдъхновение, упоритост и творческо дръзновение, за да радвате и занапред верните си читатели.

Бъдете все така открити, категорични и справедливи. Търсете различните гледни точки, давайте гласност, провокирайте и продължавайте да градите мостове между полюсите!
Честита 23-та годишнина!

Пазете свободата на словото

Ивелина Николова
маркетинг мениджър "Бултрако" АД, официален представител на Honda автомобили и мотоциклети в България

Честит 23-ти празник на целия екип на в-к "Стандарт". Запазете обективността си и нестандартния подход в представянето на всичко, случващо се около нас. Желая Ви творческо вдъхновение, повече позитивни новини, много настроение и усмивки. Заставайте винаги на страната на истината, пазете свободата на словото и отстоявайте лидерската си позиция на този труден медиен пазар. Вашата отговорност към читателите задава стандарти в журналистическия бранш.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай