Частен детектив: Не открих нищо мръсно за Джони Деп

Амбър Хърд го е изпратила да души и да рови в миналото на бившия й съпруг

Частен детектив: Не открих нищо мръсно за Джони Деп | StandartNews.com

Амбър Хърд е наела частен детектив в разгара на делото им с Джони Деп, който да изрови някакви провинения на актьора. Мъжът обаче е заявил пред „DailyMail“, че не е могъл да открие нищо, което да опетни репутацията на звездата от „Карибски пирати“. Пол Бареси споделя, че е бил нает от адвокатите на Хърд миналото лято, за да намери „жертви“ на Деп, които биха свидетелствали срещу него в съда. Бареси, който е работил за Сталоун, Шварценегер и Еди Мърфи, е интервюирал над 100 човека в САЩ и Европа, които са работили с Джони поне веднъж през последните 30 години и нито един от тях не е казал нещо лошо за звездата.

„Обиколих Америка, Франция, Италия, Великобритания – навсякъде, където Деп някога е стъпвал. Не открих доказателства за насилие от негова страна, никой дори не изрече тежка дума за него – като ангел е. Срещнах се много хора – някои от тях го познават от 30 години – до един го хвалеха колко е щедър и талантлив“, разказва Пол.

Говорител на Амбър коментира: „Господин Бареси не е част от екипа на госпожица Хърд и беше освободен още миналата година. Твърденията му не съответстват с показанията на няколко свидетеля.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай