Бомба в ефира. Голям срам в "Един за друг"

Много от участниците не показаха знание

Бомба в ефира. Голям срам в "Един за друг" | StandartNews.com

От десетилетия синоним на глупост в България е участието на Златките в "Биг Брадър"

Двете плеймейтки не можеха да отговорят на най-елементарни въпроси от обща култура, но след вчерашния епизод на "Един за друг" нов тъпомер бе счупен в национален ефир. Участниците не успяха да отговорят на елементарни въпроси като "Кой е патриархът на българската литература?" и "Кой е авторът на Хари Потър?". Въпросът "През кой век България влиза в НАТО?" (присъединяваме се към пакта на 29 март 2004 г. б.р), получи следния забележителен отговор: XIX век! Конфузът бе излъчен нарочно на 3 март и вече предизвиква страшна дискусия в социалните мрежи.

"Положението е плачевно, срамно дори, че го дават на връх празника! А най-неуките, най-сърдити и се оправдават със стрес.... Вместо да сведат със срам глава", коментира зрител. "Те наистина са хубави млади хора, но жалко, че много от тях не показаха знания и то на елементарни въпроси, много се изложиха,явно са изпуснали много уроци в училище", гневи се друг на Фейсбук страницата на предаването, видя Hotnews.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи