Бившата на Джони Деп: Страхувах се за живота си

Амбър Хърд поднесе поредната доза обвинения в съда

Бившата на Джони Деп: Страхувах се за живота си | StandartNews.com

Бившата съпруга на Джони Деп – Амбър Хърд, даде свидетелски показания срещу актьора в поредния ден от делото за клевета, което Джак Спароу заведе срещу издателите на таблоида „The Sun“, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Хърд отрече да е изфабрикувала наранявания, за да докаже, че бившият ѝ съпруг я е малтретирал физически. Тя обвини Деп, че той й прилагал и словесно насилие, докато е бил под въздействието на алкохол и наркотици. Амбър заяви, че на няколко пъти се е опасявала за живота си по време на бурния ѝ брак с холивудския актьор.

В писмени показания, представени пред съда, актрисата изтъкна, че през връзката им е била подлагана на удари, шамари, ритници, удари с глава и хапане от страна на Деп. Някои от инцидентите били толкова сериозни, че тя се опасявала да не бъда убита от него, или умишлено, или поради загуба на контрол. Хърд твърди, че обичала съпруга си, когато бил в нормално състояние и бил себе си, но изпадала в ужас, когато се превръщал в чудовище.

Актрисата заяви, че Джони веднъж дори я е замервал с бутилки. Актрисата разказа за предполагаем инцидент в Австралия през март 2015-а, когато е била подложена на 3-дневно мъчително отвличане. Тя твърди, че тогава актьорът си е прерязал пръста, докато двамата мятали стъклени шишета един по друг. „Аз го правех само в самозащита, когато започваше да ме бие“, уточнява Амбър

Хърд заяви също, че Джони е бил изключително ревнив и я е обвинявал в изневяра по време на брака им. Той я упрекнал, че има интимни отношения с колегите му "тиквената глава" Леонардо Ди Каприо и "картофената глава" Чанинг Тейтъм - прякорите, които звездата от „Карибски пирати“ използвал, за да се подиграва на съпругата си. Амбър твърди, че Деп е смятал почти всичките й екранни партньори от мъжки пол във филмите за сексуална заплаха и че е изисквал от нея да знае повече за интимните сцени в лентите и често вдигал скандали по темата. Тя изтъква, че в крайна сметка се оказала в позиция да отказва роли с подобни сцени, което е повлияло негативно на кариерата й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай