Бивш надзирател се самоуби

Бивш надзирател се самоуби | StandartNews.com

Каблешково. Бивш затворнически надзирател се самоуби, след като се простреля в главата. Кървавият инцидент е станал в Каблешково.

46-годишният Станчо Колев е сложил край на живота си с един изстрел в главата. Той се е самоубил със законен пистолет. Имал разрешително за оръжието, тъй като работел като охранител. Мъжът се самоубил в дома си. Никой обаче не може да каже кога точно се случило. Тялото му бил открито в събота от съседи, но Станчо е бил мъртъв поне от два дни.

Мъжът е разведен и от дълги години живеел сам в дома си в Каблешково. Работел като надзирател в затворническото общежитие в Оризаре. Преди години обаче го уволнили, защото злоупотребявал с алкохола. После го изоставила и жена му. От тогава Станчо съвсем пропаднал. Напоследък той започнал да изпада в странни състояния и вдигал скандали на случайни хора без причина. Близките му подозират, че е имал сериозни лични проблеми, но не знаят какви. Той само споделил, че има заболяване на стомаха и за един месец два пъти лежал в болницата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай