Билалов вбеси зрителите! Странен случай в Стани богат

Свързано е със сложността на въпросите

Билалов вбеси зрителите! Странен случай в Стани богат | StandartNews.com

Зрителите на Стани богат се вбесиха от поредната игра, която повдигна някои резонни въпроси.

По интересен начин се разви играта на участник на име Михаил Цветков в "Стани Богат“ в последния епизод. Той бе представен като мениджър на отдел "Пазарни проучвания“, бодибилдър и поет.

Водещият Михаил Билалов разкри за него, че знаел резултатите от всички финали на Шампионската лига по футбол досега. Затова и още при сядането на стола го попита за носителя на титлата през 1989 г. Мъжът обаче се оправда, че тогава не е имало Шампионска лига, а Купа на европейските шампиони и за тях няма знания.

"1989-та мисля, че е Стяуа, но не съм напълно сигурен“, отговори все пак той. Билалов обаче го поправи, че Стяуа е финалист, а първи става Милан.

Мениджърът мина с лекота през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а след това направи впечатление, че в играта последваха няколко питания, които не са толкова трудни за хора с що-годе добра обща култура.

Въпросът за 1500 лева бе "Действието на кой роман не се развива на остров?“ – "Робинзон Крузо“, "Плажът“, "Дюн“ или "Островът на съкровищата“.  Участникът отново не се затрудни и се спря на "Дюн“, което го прати напред в играта.

Тук участникът разказа, че си е поставил за цел да гледа всяка година по над 150 филма и успява досега да го прави.

"Кое от следните съкращения не се използва в регистрационните номера на България?“, бе следващото питане, а опциите – "Е“, "ЕВ“, "ЕН“, "ЕЕ“. На Цветков му отне по-малко от 20 секунди да посочи коя на кой град е, обърквайки единствено, че "ЕВ“ е на Севлиево, а тя е на Габрово. Той избра "ЕЕ“ и това го прати на въпрос за 3000 лева, пише Блиц.

А той бе следният: "Кой съветски лидер въвежда сух режим, смяна на парите и отслабва цензурата?“ – Юрий Андропов, Константин Черненко, Михаил Горбачов или Борис Елцин. Тук мениджърът поразсъждава повече и в крайна сметка поиска "50:50“.

На екрана останаха Горбачов и Елцин, а Михаил правилно се ориентира, че Елцин е бил лидер на Русия, а не на СССР, затова не може да е съветски. Затова посочи Горбачов и това се оказа верен избор. Участникът заключи 5000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе:

"Коя от популярните холивудски звезди изучава археология преди да изгрее на екрана?“ – Харисън Форд, Антъни Хопкинс, Ричард Бъртън или Хю Лори.

"За човек, който се описва сам себе си като киноман, как да кажем – ето, не беше късно да се изложа. Всъщност не съм сигурен за отговора на този въпрос“, сподели Михаил. Той не можа да се справи и извика жокера си в публиката – Александър Петков.

Двамата обаче така и не се обединят около категоричен отговор и Михаил се обади на приятел по телефона – Светлана Калудова от Варна. Тя каза, че Харисън Форд е верният.

Цветков обаче не й се довери и реши да се откаже, тръгвайки си с 3000 лева. Извън играта посочи Харисън Форд, но верен се оказа Хю Лори.

Играта на Михаил Цветков предизвика серия от коментари във фейсбук страницата на "Стани богат“. Ето и част от тях: "То тия въпроси за детската градина, и аз така мога да изкарам 10 000 лв.“, "Какви са тези елементарни въпроси. За разлика от вчера“, "По-лесни въпроси може ли, моля?“, "Знае всичко за първенства, питат го за едно, не го знае.

После киноман бил – задават му въпрос за кино актьори – и там не знае.  Извод: не се изсилвай“., "Кой го побутва с тези елементарни въпроси!?“, "Щом е съветски, то е ясно от въпроса. Елцин е руски лидер“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Libby Evans
преди 6 месеца

Hi there, We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically. - We guarantee to gain you 300-1000+ followers per month. - People follow you because they are interested in you, increasing likes, comments and interaction. - All actions are made manually by our team. We do not use any 'bots'. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you'd like to see some of our previous work, let me know, and we can discuss it further. Kind Regards, Libby

Откажи