Без скъпи мазила. Гримьорът на Лейди Ди разкри защо кожата й бе перфектна

Рецепта за домашната й маска

Без скъпи мазила. Гримьорът на Лейди Ди разкри защо кожата й бе перфектна | StandartNews.com

Принцеса Даяна остава в историята като една от най-стилните дами, отличаващи се с естествена красота и безупречен вид. За да изглежда кожата ѝ перфектно, хидратирана и без видими петна, Даяна използвала продукти като розовото масло и авокадото.

„Тя беше много разумна по отношение на кожата. Винаги сваляше грима си в края на деня и винаги го почистваше, преди да нанесе грим“, разказва нейният личен гримьор. „След като започнах да работя с нея, тя намали приема на алкохол, което е една от причините за червените петънца по кожата“, допълва още той.

Той издава още, че въпреки че принцесата имала възможност да ползва и най-скъпите кремове и козметични продукти в целия свят, предпочитала домашните помади. През три дни си правела сама в двореца подхранваща, избелваща и стягаща маска за лице. Тя се състои от 1/2 зряло авокадо, 2 супени лъжици гореща вода, 1 супена лъжица мед.

Начин на приготвяне: Пасирайте авокадото с вилица. Разтопете меда в топла вода, след това добавете сместа към авокадото и разбъркайте. Нанесете маската върху лицето с пръсти или четка. Оставете да действа 10 минути, след това измийте лицето си с хладка вода.

/ретро/

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай