Азарей със смайваща прогноза за войната и света. Големи промени до 24.10.

Крайно любопитно обяснение на всичко, което се случва в момента

Азарей със смайваща прогноза за войната и света. Големи промени до 24.10. | StandartNews.com

Марс в Скорпион. Тази взривоопасна комбинация обяснява новата война, отворена от терористичната групировка Хамас срещу Израел. Това е изводът от новата прогноза на топ астролога Азарей, която той публикува във Фейсбук. Война и миротворство вървят ръка за ръка и до Димитровден ситуацията в света ще е взривоопасна. Водещата дума ще е справедливост.

Вижте крайно любопитната прогноза на Азарей, ученикът на Люмиер. Чакат ни големи промени:

МАРС В СКОРПИОН. НОВОЛУНИЕ И ЗАТЪМНЕНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ!

2023 година е подвластна на войнствения Марс. Той е един от главните богове от тракийския пантеон и ни е познат под името Арес. В по-късни времена римляните ще го нарекат Марс.

Стихията му е битката за власт и агресията. Негови атрибути са лешояд и куче. Лешоядът е символ на връзката небе-земя и е чистачът на природата. Той почиства земята от лоша и гнила енергия. Кучето се представя като водач на душите.

Грижи се за съперничеството, действието, активността и тежката индустрия. Той провокира подстрекателите, агитаторите, престъпниците и подпалва епидемиите.

На 12.10.2023 г Марс навлезе в зодиакалния знак Скорпион и ще пребивава в тази трансформираща среда до 24.11.2023 г. Планетата е на трон и е във силата си.

Знакът Скорпион в световната астросоциология отговаря за военния апарат, разузнаване, полиция, шпионски афери, тайни споразумения, упадък на националните политики, атомната индустрия, държавното и данъчното облагане.

Ако забележите криза водеща до загуба на независимост или убийства, то знаете на коя територия сте!

Комбинацията е леко взривоопасна, критична и се изисква много разум през идния месец и половина, за да се справим с физическите проявления на подобна амалгама.

Нека сега си представим зодиакалния знак Скорпион като едно блато, а Марс като силата, която царства като дух и се носи из него. Тъй като Марс е на своя трон в Скорпиона, то има и положително влияние.

Ще го открием като символ в лотуса или водната лилия. Те имат преобразуващата сила да извлекат положителното, полезното от гниещата среда и да я превърнат в прекрасен цвят с чуден аромат, каращ ни да затаим дъх и да се възхитим на вълшебството на майката Природа.

Нека открием тази магия, за да претворим живота си!

Нека погледнем на разтърсващите драми на човечеството, като гнилото дъно на блатото.

Нека открием семенцето, от което ще поникне лотоса в душите ни и ще ни подтикне да създадем един по-красив и добър свят край нас.

Нека погледнем и себе си, за да открием погрешките и слабостите си, които са нашето лично блато.

Нека вложим повече любов, обич, мъдрост, състрадание, разбиране, алтруизъм и споделяне. Тези семена ще дадат живот на нов, по-красив свят.

Това е резултатът от сложната трансформация, за която ни зове Марс в Скорпион.

Могат да се очакват радикални и екстремни действия. Ще наблюдаваме борби и смели постъпки. Ще се проявява твърдост на волята за постигане на целите. У хората ще се засили търсенето на основните потребности за живот.

Когато се използва нехармонично аспекта ще наблюдаваме агресивен екстремизъм, отмъстителност, завист, луди претенции, насилие и опасни действия. В медиите и между политиците ще шестват остри критики и нападки.

На 14.10.2023 в 20:56 часа настъпи новолунието в знака Везни

Повече от всякога ще търсим баланс в живота. В чувствата, мислите и постъпките равновесието дава смисъл и осъзнаване. То ни учи на справедливост и води до разбиране за мир и благоденствие. Везните като зодиакален знак носят импулса за намиране на красота и хармония в детайла.

Миротворчеството е спасително хапче в настоящия момент. Нека мислите ни се насочат в тази посока. Нека светът стане по-мирен и по-спокоен. Това са част от посланията, които ще ни даде новолунието в знака Везни. Всеки ден ние се стремим да намерим съмишленици и партньори в нашите начинания. През следващия лунен месец е добре да обърнем поглед към тях. Любовта е най-красивото и ароматно цвете в живота ни. Моментът е подходящ да се замислите за стойността ѝ и доколко искрено ѝ служите! Новият лунен месец носи послания, които ще внесат равновесие в начина на мислене, методите на коопериране, за съвместни начинания и проекти.

Ще ни навестяват мисли за справедливост. Когато я достигнем ние откриваме нови и по-светли бъднини.

Бъдете любящи и сърдечни! Помислете, как може да надстроите своите отношения с брачни и бизнес партньори. Предложете им нещо ново.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Везни, Водолей и Близнаци. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Рак.

Желая ви Любов, здраве и успех!

АЗАРЕЙ, 2023

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
torakbg
преди 6 месеца

Чудно защо ги пишете тия простотии. Също и рекламите за невероятни чудодейни лекарства пълни измами

Откажи
Ангело
преди 6 месеца

Чудна работа! В магии ли вярват хората, в Бога ли, в извънземни ли... или в така здраво прокламираната и лелеяна "демокрация"?! Животът ти минава все в очакване, а то зависи единствено от тебе! Никой няма да ти го сервира - трябва сам да намериш най-прекия и правилен път!

Откажи
Митева
преди 6 месеца

Пълни тъпотия нищо съществено запълвате пространство. Всеки ще измисли благополучие ,любов,свобода и търа бъра.

Откажи
Искрена
преди 6 месеца

Наистина многословни глупости публикувате - въдици за печалба. Жалка картинка сте.

Откажи