Алена разкри какво вещае 2014 г. за всяка зодия

Алена разкри какво вещае 2014 г. за всяка зодия | StandartNews.com

София. Според източният лунен календар следващата година е на галопиращия Зелен дървен кон. Известният от екрана на bTV астролог Светлана Тилкова - Алена традиционно даде своите прогнози за настъпващата 2014 г. Пред "Фокус" тя разказа какво очаква всяка една от зодиите.

Овен

2014 година е особена за вас, родените в Овен, защото Съдбата ви подава разнопосочни сигнали. Тълкувайте ги правилно, за да избегнете сривовете и провалите по пътя си, породени най-вече от неподходящи контакти. Вредата ще осъзнаете след юни.

Телец

През 2014 година вие сте свръхчувствителни, но и озадачаващо резервирани. Постоянно ще лъкатушите в двете крайности на поведение в отношенията си с хората. За разлика от предишната година през тази няма да сте склонни да се раздавате в полза на другите, нито пък да раздавате спечеленото от вас за доброто на някого.

Близнаци

Ако сте сред по-младото поколение родено в знака, през 2014 година ще се научите да гледате реално на света и събитията. Трудно, но все пак ще се наложи да превъзмогнете лутането си в своите неясни виждания и теории. Много от вас ще изберат самотата заради Нептун, който в своята година събужда спомени от минали прераждания.

Рак

През 2014 година ще се стремите не само към стабилност в живота, но и към стабилна материална основа. Рискът ви е чужд, защото притежавате умението да анализирате вярно дали предложените ви инвестиции ще имат развитие във ваша полза или е по-добре да ги откажете.

Лъв

Вашата 2014 година ви дарява стабилизация през първата й половина и шанс да тръгнете към нов професионален връх. Дори и да не успеете да го покорите в рамките на годината, ще ви донесе нужното признание, за да продължите и през следващата 2015 година. Важно е да не пилеете времето си в нереални мечти.

Дева

През 2014 година основната ви задача е да надградите постиженията си в професионално отношение, както и да завоювате мечтаната материална стабилност, гарантираща ви финансова независимост. През цялата година сте силно привързани към своя дом и семейство. Ще използвате своя бърз и практичен ум, за да наложите вижданията си.

Везни

През 2014 година няма да ви е лесно, особено през първата й половина, защото над дните ви ще властва емоцията, а вие не умеете да я овладявате. Тя ще е комбинирана с желанието ви да печелите много, при това, ако е възможно, без особени усилия. Или ще изригвате в яростен гняв, или ще страдате мълчаливо, вместо да споделите с близките си проблемите.

Скорпион

През 2014 година сте емоционални и в същото време изпълнени с решимост да постигнете целите си и да покорите нови върхове в личния и професионалния живот. Естествено няма да липсват трудности и проблеми заради вашия навик да жилите, ако се почувствате засегнати, както и да не прощавате, ако ви обидят.

Стрелец

През 2014 година ще се изявявате като стабилни хора, на които може да се разчита както на работното място, така и в семейството. Ще проявявате засилена привързаност към миналото и традициите, но не защото сте консервативни и старомодни. На моменти ще ви е трудно да видите реалните ситуации в живота си.

Козирог

Вашата 2014 година ще ви представя в очите на околните като емоционални и крайно упорити хора, които не могат да видят живота от лесната му страна. Устремени сте към власт, власт и пак власт, не търпите ничие мнение освен своето. Непрекъснато се оглеждате за разни скрити врагове и конкуренти, които ви дебнат от всички страни

Водолей

През 2014 година сте устремени към новото и непознатото, изключително независими, изпълнени с желание на всяка цена да защитите свободата си. Енергични и действени натури сте. Поначало не позволявате никаква намеса на обществените порядки в личния ви живот, а през тази година ще бъдете впечатляващо инатливи в това отношение.

Риби

През първите два месеца на 2014 година сте подвластни на прибързаност и желание да поставите ново начало. Привлича ви всичко интересно, странно и нетрадиционно. Може да спечелите любовта на хората, но изпаднете ли в беда, когато усетите липса на обич, отново сте склонни да потънете в забравата на алкохола или наркотиците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай