Алена с уникална прогноза за новата 2024 година

Мотото на идната година ще е: Умора, работа, успех и пари

Алена с уникална прогноза за новата 2024 година | StandartNews.com

Източник: бТВ радио

Идващата 2024 година е под влиянието на вибрация 8 и Сатурн - планетата на ограничението и на разплатата за стореното през предходните девет години. Държава и общество ще са под влиянието на възмездие, страдание, но и пари, при някои в изобилие, но заслужени с честен труд. Това прогнозира астроложката Светлана Темелкова - Алена, цитирана от "Труд".

Сатурн разкрива способностите на отделния човек, на политиците, на правителствата, на международни организации, които работят сякаш в полза, но някои от тях и в целенасочена вреда за България и дори за човечеството.

Раждат се за нов живот отдавна забравени страхове. Тайните стават явни.

В личните и интимните отношения ще се сблъскваме с арогантна деградация, неразбираема за по-старите поколения, но естествено състояние за мнозинството от младите. Сатурн ще ни покаже какво е разбирането на обществото ни за морал и ще положи основата на обществените норми за бъдещите поколения, които може и да са унищожително повратни за душевността на българина, милеещ за родината си и възприемащ жената и мъжът като естествено природно предопределение.

Планетата на кармата ни обещава живот в крайности - лесна, но и изключително трудна година.

През 2024 година България е на кръстопът. Ако хората продължат да се спотайват и нищо извън прага на домът им да не ги интересува, деградацията на цялото ни общество ще продължи и ще се задълбочи. България ще се прослави като най-лошото място за живот на българите, мащеха за своя народ, а управниците ѝ с мерак ще продължат да слугуват на чужди господари, било заради страх от законите им, а не от българския, било заради пари.

През есента на 2020 г. написах, че от гласуването на парламентарните избори на 4 април 2021 г. зависи дали България ще върви нагоре или я очакват трудни времена. Все още нямаше машинно гласуване. ГЕРБ предизвестено от планетарната подредба спечели изборите, но Борисов вече беше загубил подкрепата на Съдбата и звездите предизвестено не сформира правителство. А имаше шанс за четвърти мандат. От този момент тръгна сривът на България.

Дали през 2024-а ще тръгнем към възход и оставим в миналото падението на държава и народа през изминалите четири години, зависи от нас. Сатурн много пъти ще постави на везните на живота избора “ако”. За Добро или за Зло, все от нас зависи. Засега сме избрали Злото да е нашето битие и дефектни хора да ни управляват. И добре се чувстваме, страх ни е от Доброто, иначе България щеше да е залята от протести като през 2013-а.

Не съм оптимист, въпреки силата, с която Сатурн ни дарява, да надигнем упоена глава и отхвърлим Злото. Пред нас е петата поред трудна година от девет възможни и още пет изгряващи на хоризонта.

Развитието на София ще се забави

Новият кмет Терзиев няма да бъде запомнен с нищо градивно, и София по-красива няма да стане. В хороскопа, който му правих за изборите написах, че е импулсивен, непредвидим в думите и действията си. Има потенциал да е добър в професионалното си поприще, стига да не се налага да поема големи отговорности. Има ли такива, гледа да ги прехвърли някому, негоден да поема напрежение.

С труден съдбовен път, който ще удвоява и утроява трудностите в работата му като кмет и може да се превърне в причина сам да иска се откаже преди края на мандата.

Тази кратка астрологична характеристика на кмета ни подсказва, че глобалните решения друг ще ги взима, а на него ще му бъдат подсказвани, но дали ще успее да ги прокарва пред Столичния общински съвет (СОС), е труден въпрос.

Развитието на София ще се забави, а градът все още напредва с инерцията набрана от управлението на Йорданка Фандъкова.

Три варианта пред правителството на сглобката

Всяка сглобка е орисана да бъде разглобена, когато стане ненужна или е в тежест на нейния създател. Този е най-големият страх на настоящите ни политически марионетки - кога ще станат ненужни. И тогава скритите им тайни ще станат явни.

Преди повече от година написах, че стабилно правителство в България може да има в края на 2023-а или в началото на 2024 година. Това астрологично съчетание за съжаление помага на сегашното катастрофално управление и допълнително го стабилизира, въпреки че животът на правителството, като астрологичен потенциал, беше не повече от четири месеца. И щеше да е паднало, ако Борисов в страховете си не го крепеше с несдадения си имунитет. Тогава направих груба грешка като написах, че “правителството ще приключи в рамките на седмица, след като бъде свален имунитетът на Борисов.”

Възможно е правителството да оцелее до края на мандата, при това без ротация, защото оставката на Денков е твърде рискована, ако Борисов запази имунитета си.

Седмица след като имунитетът на Борисов бъде свален с гласуване от народните представители, той ще започне да мъсти, а правителството ще падне.

Третият вариант, който се появи като планетарен аспект през ноември, е лидерите на ППДБ и стоящите в сянка зад тях, все по-набиращи самоувереност за непоклатимост да преценят, че Борисов повече не им е нужен, опитва да е властелин на Света, уронва им името и авторитета. Дораснат ли до това прозрение, което е на път да се случи както планетите ни разкриват, Борисов светкавично ще бъде пожертван. Този човек все още не е разбрал, че извън България го възприемат като дискредитиран политик, част от миналото, а за ППДБ е политическо зомби без бъдеще, което все още им е потребно.

Какъв ще е интересът на кукловодите и как ще постъпят с политическите си марионетки, не знам.

Настоящите фигури в политическия живот все още са актуални, машинното гласуване не е отменено, тъй че новата вълна ще почака, но докато и дойде времето ще набира сила, иначе лесно ще бъде потушена.

Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти

Първата му ретроградност за годината е на 1-2 януари 2024-а, в Стрелец, които са последните два дни от обратното му орбитално движение, започнало на 13 декември 2023-а в Козирог.

В периода 2-25 април е ретрограден в Овен

Най-предпазливи трябва да бъдем към тази меркуриева ретроградност, в периода на която по-лабилните хора могат да се превърнат в неконтролируеми в отношенията до степен на агресия и нападателно поведение. Говорят, без да обмислят, а в годината на Сатурн ще си платят за натрупаната негативна карма заради факта, че нараняват със своите действия и думи.

Редно е да не натрапват собственото си величие, като работят за преодоляването на тези свои негативни качества, за да избегнат не един и двама от нестабилните по характер и душевност хора законовото възмездие.

В периода 5-28 август е ретрограден в Дева

Всички, но най-вече хората повлияни от аспекта, ще са перфекционисти във всяко отношение, а когато не успяват да се наложат и да накарат околните да следват правилния според тях ред, ще изпадат в депресии и ярост. Липсата на мярка в емоцията е причина мнозина да са нещастни в дълги периоди през годината.

В периода 26 ноември - 15 декември е ретрограден в Стрелец

Заради влиянието на този аспект мнозинството от хората ще запитат дали са намерили своето място в света, в който са се появили. Дори и преуспелите в живота ще се питат дали тяхното истинско и по-добро място не е друго. Този въпрос ще се изплува в съзнанието на всички, които в минал свой живот са се захващали с много неща наведнъж, но нищо не са довеждали докрай. Тази разпиляност трябва да се промени с помощта на обществото, а интуицията ще подскаже дали е сторено.

Искате ли бизнесът ви да е успешен, печеливш и възходящ винаги трябва да се спазват правилата налагани от ретроградното движение на Меркурий.

Облаги от Зеления дървен дракон

Годината на Зеления дървен дракон започва на 10 февруари 2024 година в 00.59.03 ч. българско време и продължава до 29.01.2025 г.

Зеленият дървен дракон е носител на успехи във всички сфери на живота ни, стига да се съобразяваме и подчиняваме на неговите изисквания и да не го принуждаваме да ни наказва с изгарящия си и всепомитащ огнен дъх.

Позволява да поставим градивно ново начало, да създадем семейство или собствен бизнес. Драконът е символ на мощ, на успех, на процъфтяване и активност, както и на край на застоя.

Годината на Дракона ще ни донесе смесица от изживявания - радостни мигове, невероятни възможности за развитие и себеизява, но и не малко драми. Природата отново ще ни мъсти с наводнения, огнени стихии и разрушителни земетресения.

Годината на Дракона ще донесе не малко промени на световната политическа сцена. Ще паднат държавни лидери, ще се промени статуквото на много държави, ще имаме възможност да заемем ново място в европейското семейство, не задължително по-добро от настоящото.

Ще се появят нови влиятелни фигури, които ще променят мисленето на хората и ще ги тласнат към себеизява заради оценката на техните лични качества, а не чрез завоюваното статукво и корупция. През годината последиците от глобалните световни събития ще окажат влияние и върху България, при това не позитивно.

Драконът от източния зодиак орисва на спокойна и градивна година, стига да спазим неговите изисквания, което би могло да успокои поне малко очакваното през 2024-а, годината на Сатурн и кармична разплата.

Сатурн е и носител на материална стабилизация и увеличени приходи. Той ще помогне на устремените към мечтан връх да получат признание, но чрез труда си, а не чрез думи или измами. Разликата спрямо други години е, че Сатурн максимално бързо ще възмездява и наказва такива хора, особено ако са намерили начин да не бъдат потърпевши от законите на обществото.

Всички, които имат смелостта да развиват свой бизнес, са орисани на успех, защото Драконът цени и уважава смелите и уверените, целеустремените и амбициозните, които не се страхуват от новото. Позитивното в годината е, че за немалко хора 2024-а ще е материално осигурена, дотолкова, че да не се интересуват от обществото и пътя на държавата.

Мото: Умора, работа, успех и пари

Приключваме годината на Нептун с безкрайна душевна преумора, с огромно разочарование от политическата върхушка, значително обеднели и притеснени за бъдещето. Така навлизаме в годината на Сатурн, той ще стимулира желанието за работа над обичайното, за да бъде заслужена по-висока служебна позиция, по-високо заплащане.

Родените във всички зодиакални знаци са еднакво орисани на добро или на липсата му, кой както го заслужи с мисъл, действие и съобразяване със съдбовните предопределения. И в най-трудната си лична година, ако знае как да избягва планетарните и нумерологични капани, човек може да се радва само на добро. В най-предполагащата отлични резултати лична година човек може да фалира, да изживее катастрофални загуби и разочарования, да се разведе, ако действията са му на неподходящи за неговото начинание дати.

Доброто и успехът предпочитат компанията на подготвения и астрологично грамотен човек. За всеки друг успехът, освен трудолюбие и почтеност, е и въпрос на късмет, който обаче е своенравен и неверен другар в живота. Заложеното през годината за всеки е различно и е следствие от неговата дата на раждане, а подробно, по дати съм дала тази информация в годишната си книга “Вашата календарна 2024”, която допълва годишният ми астрологичен хороскоп.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай