Абитуриентските балове във властта

Абитуриентските балове във властта  | StandartNews.com

Абитуриентските балове не пропуснаха властта и тази година. За разлика от други наследниците на първите мъже в държавата тази година са по-малко в сравнение с предишни, но пък за сметка на това много по-сияйни, коментираха експерти.

Първи тази година щерка си изпрати главният прокурор Сотир Цацаров. Диана е единствено дете на известното семейство и е гледана с много любов от Цацаров и съпругата му Меглена, споделиха хора от обкръжението им. В никакъв случай обаче не е разглезена. Напротив - момичето е много възпитано и сърдечно. Доскоро дори учителите й от елитната Френска гимназия, където тази година завършва дванадесети клас, не знаели, че е дъщеря на главния прокурор. Всички в школото я описват като много дисциплинирана и знаеща. Диана била ученолюбива и една от първите във випуска. Намеренията й са да продължи семейната традиция и да учи право. Иска да остане в България, затова ще подаде документи в Софийския университет и няма да се пробва в чужбина. На предварителните изпити тя изкарала много добри оценки, но била максималист като баща си и държала отново да се яви по време на редовната кандидатстудентска сесия през лятото. Преди броени дни бе абитуриентският й бал, на който я изпратиха родителите. Девойката слезе от семейния апартамент, придружавана от баща си, който й бе личен фотограф и й направи няколко снимки, преди да я качи в черен мерцедес кабриолет, който я закара на бала. Празникът на Диана и съучениците й от Френската гимназия бе в хотел "Тримонциум". Красивата прокурорска щерка бе избрала за вечерта дълга до глезените черна рокля с гол гръб и дълбока цепка. Косата й бе сплетена на кок, украсен с венец от плитка, а единственото бижу, което Диана Цацарова носеше, бяха малки диамантени обици. На лявата си ръка момичето имаше червен конец със синьо мънисто против уроки, което според съучениците й носела постоянно. Родителите й отидоха до хотел "Тримонциум" отделно с автомобил, охраняван от НСО. Пред ресторанта Сотир Цацаров направи още няколко снимки на Диана и приятелките й, които вероятно ще красят семейния албум. След като момичето влезе в хотела, прокурорът покани няколко свои приятели да се почерпят в местно заведение. След полунощ двамата родители занесли по-удобни дрехи на щерката, която продължила вечерта в дискотека, и се прибрали вкъщи. Според запознати Цацаров чакал Диана да се прибере до сутринта и чак след това тръгнал към работното си място в София. Дъщерята пък споделила с класа си, че ще се наспи и продължава с подготовката за кандидатстудентските изпити. Заради това отказала и да отиде на втора абитуриентска вечер в Слънчев бряг.

Скромно, без излишен кич и показност преминал и балът на дъщерята на бившия ни зам.-външен министър и консул в Дубай Милен Керемедчиев - Кристияна. Гордият баща побърза да се похвали с абитуриентката във Facebook, където качи обща снимка с коментара, че това не е новото му гадже, а вече порасналата му дъщеря. Фотосът на красивата Кристияна моментално събра множество коментари - кой от кой по-хвалебствен. Овации тя получи и за семплата и много стилна черна рокля, която бе избрала за бала си. "Оставих избора на тоалет единствено в нейни ръце и мисля, че се е справила чудесно", споделя Милен Керемедчиев. Семейното празненство в деня на самия бал е преминало в тесен кръг, макар по принцип повечето абитуриенти да канят множество близки и далечни роднини. "Тя така пожела, не искаше да каним много хора", разказва бащата, който е имал и честта да бъде кавалер на дъщеря си и да я изпрати до ресторанта. Младата дама е успяла да спечели доверието на татко си със своята отговорност и зрялост. "До рано сутринта бяха на дискотека със съучениците й, но аз не я дочаках да се прибере." Целеустремената абитуриентка е завършила реномираната частна гимназия "Меридиан 22". И то с отличие, хвали се баща й. Профилът й е бил бизнес и тя желае да продължи да се развива на това поприще. "Вече я приеха в четири университета в Лондон", не крие гордостта си Милен. А и добре владеела чужди езици, сред които и английски. "Е, по биология не беше много добра", смее се баща й, но никой не може да е перфектен във всичко. Намерението й е да се изучи в чужбина и след това да се върне в родината и да работи тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай