20 карамфила с цинично писмо от Слави за ПИК

20 карамфила с цинично писмо от Слави за ПИК | StandartNews.com

20 червени карамфила в редакцията на ПИК с цинично писмо. Това послание накара издателя на агенцията Недялко Недялков да подаде жалби в Градска прокуратура и СДВР срещу шоумена Слави Трифонов. ПИК разтълкува четния брой писма като мафиотско послание за погребение, защото на такива места се носят четен брой китки. Като веществени доказателства на полицията са предоставени и писмата.

Ето и хронологията на историята:

Във вторник в ПИК бе публикувано интервю с шоумена Ицо Петрофф, който разкрива, че Слави Трифонов е с хомосексуални наклонности. Подобно интервю с Петрофф във връзка с новата му книга бе публикувано и в други медии.
Същата вечер от екрана на Би Ти Ви Трифонов изрече средното:
„Искам да ви призная нещо. Днес в жълтия сайт ПИК излезе, че аз съм гей. Това е истина. Искам да ви кажа, че освен това признание, ще направя и друго – влюбен съм в собственика на ПИК Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично – Недялко, любов моя, ще те търся, ще те открия и ще те ...... от любов."

Ден след изречената заплаха последва пратката с карамфилите и заканителните писма.

„Обадих се на директора на Би Ти Ви Павел Станчев и го помолих да звънне на Трифонов, за да го попита дали наистина той праща тези гадости, или някой спекулира. Станчев притеснено ми обясни, че не смее да му се обади, защото изобщо не иска да се разправя с него. Бил неуправляем.

Искам все пак да разбера дали Би Ти Ви стои зад поведението на своя водещ и зад мафиотските му прийоми.
Има и друго. Слави Трифонов се е объркал с мен, лъже се, че ще се уплаша. Мисли си, че съм Володя Стоянов, Богдан Томов, Лили Иванова, Юлиан Вучков или някой друг от десетките беззащитни български артисти, с които се подиграва в шоуто си от години.

Няма да успее да ме уплаши – нито мен, нито екипа, с който работя. Да се стяга за дълга и тежка битка, в която бронираните джипове и мутрите, които го пазят, няма непременно да му донесат успех", обясни Недялко Недялков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай