Журито на X Factor започва прослушванията в София

Журито на X Factor започва прослушванията в София | StandartNews.com

Стартират прослушванията на кандидатите за музикална слава пред журито на X Factor в столицата. Това съобщиха от Нова тв и уточниха, че съдийската четворка ще се срещне за първи път с участниците, за да подбере най-добрите от тях, които ще продължат към следващия етап от надпреварата.

X Factor дава на феновете си страхотната възможност да станат част от публиката и да бъдат сред първите, които ще срещнат на живо новите звезди на България. На страницата на шоуто има специален телефон, на който всеки може да се запише. Освен това всички присъстващи на 11, 12, 14, 15, 17, 18, 19, 20 и 21 август в студията ще получат и запазено място за концертите на живо, които започват през есента.

„Развълнуван съм да заема съдийското място, защото чувствам голяма отговорност както към своята роля, така и към формата. Мисията ми в този сезон на X Factor е да открия лица, които да допълнят картината на българския музикален пазар, така че се надявам да срещна точните кандидати по време на прослушванията", сподели Криско за предстоящите прослушвания.

"Не мога да кажа, че се притеснявам, но със сигурност усещам леко гъделичкане в стомаха. Като дългоочаквана среща е. Tова наистина е форматът, който от години с много голяма радост следя. За първи път ще имам възможност да заема позицията на ментор. Много се надявам да бъда приятно изненадана от кандидатите и да видя не само хора, които искат на всяка цена да спечелят, но и нещо да научат, ако са решили да се занимават с музика", каза от своя страна Люси Дяковска, която пристига от Германия специално за сезон IV на X Factor.

"Спокоен съм. Доста позитивно и оптимистично настроен. Знам отлично защо сядам на този стол и се надявам и кандидатите да са наясно за какво са се качили на сцената на X Factor", коментира продуцентът Магърдич Халваджиян, който този сезон ще бъде също съдия и ментор.

"Чувствам се от една страна така, както когато ми предстои любимо екстремно изживяване, като например спускане с въже по стръмни скали. От друга страна не спирам да мисля какво преодоляване и смелост са нужни на всеки участник, за да излезе на сцената на това великолепно състезание и да заяви своя артистичен „аз", а от трета се надявам новият сезон да е онова удоволствие от срещата с толкова много таланти, каквото беше предишният", разказа от своя страна Станислава Армутлиева – Саня, която бе жури и в предните два сезона на музикалния формат на Нова тв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай