Том Джоунс шета из София

Легендарният музикант е поискал да влезе в "Свети Александър Невски"

Том Джоунс шета из София | StandartNews.com

София. Том Джоунс е запазил един ден в програмата си специално за София. 71-годишната легенда идва за втори път у нас. След предишния си концерт той каза пред феновете: "Много съжалявам, че не успях да видя красотите на вашата столица. Но при следващото ми идване няма да ги пропусна". Сега е поискал списък със забележителностите, които не бива да отмине. Домакините вероятно първо ще го заведат в "Свети Александър Невски".

Преди няколко месеца Том Джоунс стартира световното си турне, което ще мине и през София - концертът му е на 30 октомври в Зала 1 на НДК. Мистър "Секс бомб", макар и звезда от световна величина, се е оказал съвсем непретенциозен. Той иска да има ароматизирани свещи, бутилка безалкохолно шампанско и плато сирена, казаха промоутърите от "Болкан". Екипът му пък ще се подкрепи с прясно изцеден портокалов сок, българска бира и френски вина. Важна част от условията са кофи за разделно изхвърляне на отпадъци и никакви цигари.

Ще чуем вечните му хитове "What's New, Pussycat" и "Дилайла", "She's A Lady", "Kiss" и "Sex Bomb". Сър Том ще промотира 40-ия си албум Spirit In The Room, който звучи също толкова съвременно, колкото и най-новите дискове на по-младите с половин век артисти. Поредната колекция съдържа кавъри на песни на Пол Макартни, Боб Дилън, Пол Саймън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай