Стояна разплака Владо

Стояна разплака Владо | StandartNews.com

София. Стоянка Мутафова разплака Владо Пенев. Нейно Величество Г-жа Стихийно бедствие е първият гост в новото предаване на БНТ1 "Най-хубавите години от нашия живот", чийто водещ е популярният актьор. Ще видим тази вълнуваща сценка в първия епизод на 31 декември в 21 часа.

"Да, разплаках се, когато тя се появи на сцената. Тя е велик човек, който и на 92 продължава да радва хората. Убеден съм, че и зрителите пред екраните ще усетят същата емоция", призна Владо.

"Дълги години отказвах да бъда водещ. Може би съм чакал да се появи формат като този, който успя да ми влезе под кожата. Защото това не е просто предаване - тук хората се срещат с всичко най-добро и велико, което сме постигнали като българи", сподели Пенев.

Владо и Александър Сано ще дирижират директния двубой между 60-те и 80-те години на миналия век в търсене на най-доброто от тях. Отминалите две десетилетия ще бъдат припомнени Васил Найденов, Орлин Горанов, Богдана Карадочева, Ваня Костова, дует "Ритон", "Трамвай номер 5", Хилда Казасян, Калин Вельов, Невена Цонева и Рафи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай