Стана ясно заглавието на новия епизод на "Междузвездни войни"

Стана ясно заглавието на новия епизод на "Междузвездни войни" | StandartNews.com

Световноизвестната компанията Дисни разкри заглавието на режисирания от Джей Джей Ейбрамс нов епизод на приключенската поредица "Междузвездни войни". Продължението на сагата, което досега вървеше просто като "Епизод 7", носи заглавието "Междузвездни войни: Силата се събужда" ( Star Wars: Episode VII – The force Awakens).

Очаква се премиерата на филма да бъде на 18 декември 2015 г. в САЩ.

"Силата се събужда" е написана от Ейбрамс и Лорънс Кашдан, сценарист и на други епизоди от междузвездното приключение като "Империята отвръща на удара" и "Завръщането на джедаите".

Ейбрамс работи по филма съвместно с английското студио Pinewood Studios, които са заснели част от поредицата в най-голямото арабско емирство Абу Даби.

Актьорите и екипът на проекта, в който отново се събират звездите Марк Хамил, Кери Фишър и Харисън Форд и Питър Мейхю (Чубака) обявиха, че ще се отпразнуват приключването на снимките на голямо парти в Лондонския научен музей на 11 ноември, пише "Холивуд рипортър".

В актьорския състав освен вече познатиимена като Марк Хамил, Кери Фишър и Харисън Форд и Питър Мейхю има и нови попълнения, които включват Джон Бойега, Оскар Исаак , Питър Мейл, Лупита Ньонго.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай