Селфита в Народния

Иван Бърнев и Деян Донков са отлични в "Полет над кукувиче гнездо"

Селфита в Народния  | StandartNews.com

Звездите на Народния театър са в поредна акция, този път наречена "Здравей, лято". Те канят фенове със селфита в социалните мрежи. В нетрадиционната кампания до 30 юни с кратки и ударни клипове Деян Донков, Иван Бърнев, Валентин Ганев, Теодора Духовникова, Ана Пападопулу, Яна Титова, Владо Карамазов, Юли Вергов изкушават почитатели на последните си представления преди лятната ваканция. Цените на билетите за голяма сцена са 10 лева, а за камерната и на IV етаж - по 8. За студенти, учащи се и пенсионери - по 6.

Утревечер е представление номер 100 на култовия спектакъл на Александър Морфов "Полет над кукувиче гнездо". Досега общо над 70 000 зрители са аплодирали артистите в страната и в чужбина.

"Повече от 50 години след като е написан, романът изцяло отговаря на нашия свят. Разсъждаваме дали човек може да бъде себе си, да запази личността си... Ако се огледате, виждате затворени хора, потиснати от проблеми, данъци, банки, сметки. Една трета от хората по земята живеят с тежки психични разстройства. У нас все по-често се случват самоубийства, а в международен мащаб това започва да става епидемия. Човек все повече се превръща във функция. В спектакъла създаваме малък модел на обществото. Деян Донков така влезе в ролята на Макмърфи, че вече му е трудно да играе друга. В спектакъла никой не е виновен. Всеки изпълнява своята задача така, както смята за редно, и някъде във въздуха това се превръща в жестока война", казва Морфов. "Дон Жуан", отново на временния директор на академиците, се върти за 150-и път на 21 юни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай