Публиката става жури на феста „In The Palace“

Билетите за 17-то издание на събитието вече са в продажба

Публиката става жури на феста „In The Palace“ | StandartNews.com

За пореден път единственият фестивал за късометражни филми у нас – „In The Palace International Short Film Festival“, ще представи селекция с най-интригуващите заглавия от жанра на късия разказ. Новото издание ще се проведе от 15 до 22 септември във Фестивален и конгресен център Варна с богата програма и специални гости.

Билетите вече са в продажба. Еднодневният пропуск е на цена от 12 лева и дава достъп до избран ден от събитието заедно с неговата програма. Фестивалният билет е 60 лв. и осигурява вход до 8-те дни и всичките прожекции и събития. Притежателите му ще получат още колекционерска тениска, каталог, персонален бадж със снимка и торба с тематичен дизайн. С по един лев от всеки продаден билет на фестивала се генерира фонд за финансирането на нови късометражени филми.

„Всеки, който закупи билет за целия фестивал ще стане един от нас, ще подкрепи индустрията и най-хубавата част - ще може да се наслади на всички филми от програмата“, споделя Цанко Василев, директор на „In The Palace“.

Петима от всички закупили Фестивален билет ще получат и уникалната възможност да се превърнат в жури на фестивала и да изберат кой филм да получи наградата на публиката.

„Тяхната задача ще бъде изключително отговорна – освен, че ще трябва да изгледат всички филми, ще трябва да прегледат и как е гласувала публиката и да направят своя избор“, допълва Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай