Помощник готвач и пенсионерка грабнаха 36 300 лв. от „БИНГО Милиони“

Помощник готвач и пенсионерка грабнаха 36 300 лв. от „БИНГО Милиони“ | StandartNews.com

36 300 лв. спечелиха тази седмица участниците в ТВ предаването „БИНГО Милиони". Големият победител е Явор Николов от Дулово, който след участието си в петък и събота си взе общо 13 850 лв. Явор работи като помощник готвач и сподели, че първо ще почерпи близки и приятели, а след това ще решава какво да прави с парите.

Друг много колоритен играч бе баба Цветана Златкова от София. Щастливката спечели 13 450 лв. от двете си участия в „БИНГО Милиони" във вторник и събота. Тя е на 66 години, майка на 3 деца, баба на 10 внука, а отскоро има и 1 правнуче.

„Отгледала съм почти всичките си внуци, а двама от тях са кръстени на мен. Често се събираме заедно и празнуваме шумно и весело, а най-любимият ни празник е Коледа" - разказва баба Цеца.

„Пенсионерка съм, живея с 200 лв. пенсия и сега съм много щастлива, че ще мога да си помогна с печалбата от БИНГО милиони. Искам да си санирам апартамента, а и да помогна на децата".

Баба Цеца е работила като чистачка в 145 училище в „Младост" 1. Разказва за себе си, че обича да шие гоблени, но най-любимото ѝ занимание е да се грижи за цветята си. Дори пред блока е насадила цветя, за да е красиво и приятно на всички. Има си приятелки, с които често се събират, но напоследък, не ѝ остава много време за тях, защото гледа най-малките си внучета, близнаците Стефан и Ивана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай