Събота,

Пилот, каскадьорка и ученичка в „Игри на волята“ 2

От: Агенция Стандарт -
413
Пилот, каскадьорка и ученичка в „Игри на волята“ 2
A
A
A

Започнаха снимките на втория сезон на „Игри на волята: България“. Арена на първите предизвикателства пред новите 24-ма участници, е едно от най-красивите и пленителни кътчета по българското Черноморие – плаж Силистар. Подробности за втория сезон на предаването разкри консултантът Николай Мартинов в „Здравей, България“. Той сподели, че тази есен предстоят още по-мащабни и зрелищни битки, а изпитанията, с повишената си трудност, ще накарат участници да изпитат своята воля, физически и психическа сила по изключително интересен и вълнуващ начин в борбата за голямата награда от 100 000 лeвa.

„Смея да твърдя, че имаме изключително силен кастинг. След страхотното представяне на всички участници миналата година, за нас беше огромно предизвикателство да намерим също толкова интересни ентусиасти, които да се впуснат приключението „Игри на волята: България“. Но гарантирам, че успяхме! Зрителите ще видят невероятни участници“, добавя Мартинов. В трите племена, сред 24-мата участници попадат граждански пилот, каскадьорка и най-младият участник в българското издание на формата досега – 18-годишна ученичка.

Първият участник, за когото бе разкрита информация, е граждански пилот.  Негова отговорност е живота на хиляди пасажери всеки ден. Той управлява едни от най-големите самолети и всеки ден отговаря за живота и сигурността на стотици пасажери. От екипа на мащабната продукция отбелязаха, че в тази професия се изискват желязна психика и физика, които той иска да покаже и в играта. За младия пилот това със сигурност ще е едно различно предизвикателство за натрупаните умения в работното му ежедневие.

Сред големите изненади тази година е, че към едно от племената ще се присъедини и каскадьорка. Тя е много нежно и красиво момиче, което има една от най-нетипичните и интересни професии, с което е спечелила място в най-зрелищното състезание в телевизионния ефир. „Много е подготвена и мисля, че има сили да се пребори с най-силните мъже. Но изпитанията, които ние сме подготвили ще затруднят и нея максимално“, разкри още за участничката Ники Мартинов.

В ожесточените битки за победа във втори сезон на „Игри на волята: България“ ще участва и най младият състезател във формата до момента. Тя е едва на 18 и скоро завършва 11 клас. Със своята отлична физическа подготовка и любов към екстремните спортове се нарежда сред 24-мата претенденти, които ще изпитат волята си на родното Черноморие.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com