Новите превъплъщения в #2капкивода (ВИДЕО)

Новите превъплъщения в #2капкивода (ВИДЕО) | StandartNews.com

Уникални превъплъщения се случиха снощи в третия епизод на шоуто "Като две капки вода". Първата изненада за зрителите бяха водещите Зуека и Рачков, които излязоха на сцената с бели ризки и къси полички. Те влязоха в ролята на руския дует t.A.T.u. и смаяха журито и участниците.

Миналата седмица режисьорът и жури Маги Халваджиян предизвика водещите. Той им даде три възможности за образи, които да изиграят - на руския дует, на изпълнителите на "Макарена" или музикантите Елица и Стунджи. Повечето от зрителите залагаха, че Зуека и Рачков няма да изберат t.A.T.u., но двамата опровергаха очакванията им. Те скачаха и дори се целунаха подобно на двете певици с нестандартна сексуална ориентация. Снимките на шоумените бързо се разпространиха в социалните мрежи и събраха хиляди харесвания.

Криско, който е известен с рап парчетата си, смая публиката с певческите си възможности. Той много успешно се превъплъти в Cheb Khaled, който е известен с песента "Aisha". Фънки го похвали за изпълнението на песента и актьорския талант.

Сред атрактивните участници бе и Ненчо Балабанов, който имаше нелеката задача да изиграе Деян Неделчев и да изпее неговата песен "Съчки събирам". Той се справи отлично и получи голяма прегръдка от Икебаната. Именно Ненчо събра най-много точки и стана победител на вечерта, а Неделчев не пропусна да потанцува с него на сцената.

Милена Маркова - Маца пък бе Кейти Пери, на която много прилича. Днес тя сподели в "На кафе", че в огледалото е видяла самата себе си.

Нона Йотова се опита да влезе в кожата на Фърги. Тя обаче получи много критики от журито за сценичното си представяне.

Азис пък бе Георги Христов, но много от зрителите споделиха, че е пял страхотно, но гримьорите не са успели да го приближат до визията на естрадния ни певец.

Повече снимки от снощния епизод на "Като две капки  вода" може да видите в нашата ГАЛЕРИЯ. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай